Åtgärda felet “Kan inte starta Microsoft Office Outlook”.

Jag stötte nyligen på ett problem när jag använde Microsoft Outlook på din bärbara dator. Honom Windows 7 och nu använder jag Office 2010. Jag gick för att öppna Syn och jag fick följande fel:

Cannot start Microsoft Office Outlook. Cannot open the Outlook window.

Jag hade inga problem innan kontor på min maskin, så det var lite konstigt. Jag installerade några appar och installerade några uppdateringar Windows men allt annat var sig likt. Om du upplever samma problem, läs de möjliga lösningarna nedan och se om det fungerar för dig.

Metod 1 – skadad profil

Det finns en fil med namnet profilename.xml som lagrar panelinställningar navigering(Navigeringsfönstret) Syn . Om det är skadat (det kan vara 0 KB) kan det orsaka Syn öppnas inte ordentligt. Filens plats i Windows XP och Windows Vista/7 :

XP – C:Dokument och Inställningar\Programdata\Microsoft\Outlook

Vista/7 -C:UsersAppDataRoamingMicrosoftOutlook

För att åtgärda det här problemet behöver du bara återställa navigeringsfältsfilen. Du kan göra detta genom att välja ” Start(Starta)” och sedan ” Springa”(Kör) eller in Windows 7 genom att trycka ” Start(Start)” och skriv sedan ” Springa”(Kör) i sökfältet. Skriv sedan in följande kommando:

Försök nu att köra igen Syn och se om problemet är borta. Om inte, fortsätt att prova andra möjliga lösningar nedan.

Metod 2 (Metod 2) – inaktivera cachelagrat utbyteläge(– Stäng av cachelagrat utbyteläge)

Om du arbetar på ett kontor och använder Utbyta Med Syn kan detta problem orsakas av den så kallade Cachat utbytesläge(Cachat utbytesläge). Detta behåller i princip en lokal kopia av din brevlåda Utbyta , vilket är användbart på en bärbar dator, men inte på en stationär dator, som alltid är ansluten. Om du inte behöver en cachad lokal kopia, inaktivera den här funktionen och felet kommer inte längre att visas. Nedan finns länkarna att inaktivera Cachat utbytesläge(Cachat Exchange-läge) Outlook 2007 2010, 2013 och 2016.

Outlook 2013/2016

Outlook 2010 (Outlook 2010)

Outlook 2007 (Outlook 2007)

Du kan också få detta “Exchange”-fel om du inte ens använder Microsoft Exchange . Du kan sedan säkert inaktivera cachat läge och allt kommer att fungera bra.

Metod 3 – Använd ScanPST.exe

Om de två metoderna ovan inte fungerade för dig kan du ha problem med din faktiska fil PST. I det här fallet skanning PST är det bästa sättet att lösa problemet. Du kan läsa följande inlägg som beskriver hur du använder scanpst med Outlook 2003 2007, 2010, 2013 och 2016.

Using the Inbox Repair Tool (scanpst.exe)

Metod 4 – skapa en ny profil

Om din profil är skadad kommer du att få det här felet tills du skapar en ny profil. Du kan göra detta genom att gå till ” Kontrollpanel(Kontrollpanelen) “, sedan” Post “, ” (Post)Visa profiler»(Visa profiler) och sedan ta bort alla aktuella profiler. Innan du tar bort några profiler måste du dock säkerhetskopiera filen PST.

ta bort Outlook-profilen

Metod 5 (Metod 5) – starta Outlook(– Starta Outlook) utan förlängningar(Inga tillägg)

Ett annat problem kan vara ett tredjepartstillägg. Du kan kontrollera detta genom att köra Syn utan förlängningar. Du kan göra detta genom att gå tillbaka till ” Springa(Kör)” som vi gjorde ovan, denna gång genom att skriva följande:

outlook.exe /noextensions

Outlook utan tillägg

Om en Syn startar bra, du måste gå in i tilläggshanteraren och inaktivera alla tillägg och sedan återaktivera dem en efter en för att se vilken som orsakar problemet med Syn .

Metod 6 – Outlook Connector

Du kan också få ett liknande meddelande om du försöker konfigurera Windows Live Hotmail i Syn :

Cannot start Microsoft Outlook. Cannot open the Outlook window. The set of folders cannot be opened. An unexpected error has occured. MAPI was unable to load the information service msncon.dll. Be sure the service is correctly installed and configured.

I det här fallet är det ett problem med Outlook Connector . Du måste ta bort den och installera om den. Du kan ladda ner den här:

32-bitarsversion – http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=24677

64-bitars – http://office.microsoft.com/en-us/outlook/microsoft-office-outlook-hotmail-connector-overview-HA010222518.aspx

Detta borde definitivt lösa ditt problem för användarna het mail .

Metod 7 – Standardgateway

Du kan också få det här felet om du av någon anledning inte har en standardgateway konfigurerad på din maskin! Inte helt säker på varför detta spelar roll, men tydligen gör det det. Lyckligtvis(Lyckligtvis) Microsoft det finns redan en nedladdning Fixera Det är för dig som lägger till lämplig registernyckel till din dator för att åtgärda problemet.

https://support.microsoft.com/en-us/help/913843/error-messages-when-you-try-to-connect-outlook-2007-to-exchange-serverhttp://support.microsoft.com/ kb/913843

Jag hoppas att en av metoderna som beskrivs ovan löser ditt problem. Om inte, skriv en kommentar här med din version kontor , OS och annan viktig information. Njut av!

Jag stötte nyligen på ett problem när jag använde Microsoft Outlook på min bärbara dator. Den har Windows 7 och jag använder Office 2010 för tillfället. Jag gick för att öppna Outlook och jag fick följande felmeddelande:

Cannot start Microsoft Office Outlook. Cannot open the Outlook window.

Jag hade inte stött på några problem med Office på min dator tidigare, så det här var lite konstigt. Jag hade installerat några appar och installerat några Windows-uppdateringar, men förutom det var allt sig likt. Om du har samma problem, läs de möjliga lösningarna nedan och se om det fungerar för dig.

Metod 1 – Korrupt profil

Det finns en fil som heter profilename.xml som lagrar inställningarna för navigeringsfönstret i Outlook. Om detta blir skadat (det kan vara 0 kb) kan det göra att Outlook inte öppnas ordentligt. Platsen för filen på Windows XP och Windows Vista/7 är:

XP – C:\Documents and Settings\Application Data\Microsoft\Outlook

Vista/7 – C:\Users\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook

För att åtgärda problemet behöver du bara återställa nav-panelfilen. Du kan göra detta genom att gå till Start och då Springa eller i Windows 7, klicka på Start och skriv sedan in Springa i sökrutan. Skriv sedan in följande kommando:

utsikterna startar inte

Gå nu vidare och försök att starta Outlook igen och se om problemet har försvunnit. Om inte, fortsätt att prova de andra möjliga lösningarna nedan.

Metod 2 – Stäng av cachelagrat utbyteläge

Om du är i en kontorsmiljö och du använder Exchange med Outlook, kan detta problem orsakas av något som kallas Cached Exchange Mode. Detta lagrar i princip en lokal kopia av din Exchange-postlåda, vilket är användbart på en bärbar dator, men inte på en stationär dator som alltid är ansluten. Om du inte behöver en lokal kopia cachad, stäng av detta och du bör inte längre få felet. Nedan finns länkar för att stänga av cachelagrat Exchange-läge i Outlook 2007, 2010, 2013 och 2016.

Outlook 2013/2016

Outlook 2010

Outlook 2007

Du kan också få det här “Exchange”-felet när du inte ens använder Microsoft Exchange. Då kan du säkert stänga av det cachade läget och det kommer att fungera bra.

Metod 3 – Använd ScanPST.exe

Om de två metoderna ovan inte fungerade för dig kan du ha problem med din faktiska PST-fil. I det här fallet är scanPST det bästa alternativet för att reparera problemet. Du kan läsa följande inlägg som går in i detalj om hur man använder scanpst med Outlook 2003, 2007, 2010, 2013 och 2016.

Using the Inbox Repair Tool (scanpst.exe)

Metod 4 – Skapa en ny profil

Om du har en korrupt profil kommer du att få det här felet tills du skapar en ny profil. Du kan göra det genom att gå till kontrollpanel och då Post och då Visa profiler och sedan ta bort alla nuvarande profiler. Innan du tar bort några profiler, se dock till att du säkerhetskopierar din PST-fil.

ta bort Outlook-profil

Metod 5 – Starta Outlook utan tillägg

Ett annat problem kan vara ett tillägg från tredje part. Du kan testa detta genom att starta Outlook utan tillägg. Du kan göra detta genom att gå till dialogrutan Kör igen som vi gjorde ovan och den här gången skriva följande:

outlook.exe /noextensions

outlook inga tillägg

Om Outlook startar bra måste du gå in i tilläggshanteraren och inaktivera alla tillägg och sedan återaktivera dem ett i taget för att se vilken som orsakar problemet med Outlook.

Metod 6 – Outlook Connector

Du kan också få ett meddelande som ser ut så här om du försöker konfigurera Windows Live Hotmail i Outlook:

Cannot start Microsoft Outlook. Cannot open the Outlook window. The set of folders cannot be opened. An unexpected error has occured. MAPI was unable to load the information service msncon.dll. Be sure the service is correctly installed and configured.

I det här fallet är det ett problem med Outlook Connector. Du måste avinstallera den och installera om den. Du kan ladda ner den här:

32-bitars – http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=24677

64-bitars – http://office.microsoft.com/en-us/outlook/microsoft-office-outlook-hotmail-connector-overview-HA010222518.aspx

Det borde definitivt lösa ditt problem för Hotmail-användare.

Metod 7 – Standardgateway

Du kan också få det här felet om du av någon anledning inte har en standardgateway-inställning på din dator! Inte riktigt säker på varför det skulle spela någon roll, men tydligen gör det det. Lyckligtvis har Microsoft redan en Fix It för nedladdning som kommer att lägga till lämplig registernyckel till din dator för att åtgärda problemet.

https://support.microsoft.com/en-us/help/913843/error-messages-when-you-try-to-connect-outlook-2007-to-exchange-serverhttp://support.microsoft.com/ kb/913843

Förhoppningsvis löser en av metoderna ovan ditt problem. Om inte, skriv en kommentar här med din version av Office, OS och andra relevanta detaljer. Njut av!

Relaterade Artiklar

Back to top button