Åtgärda fel 0xC004F050 Software Licensing Service rapporterade att produktnyckeln är ogiltig

Fixing Error 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig:(Åtgärda fel 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig:) efter installation Windows 10 du behöver bara aktivera din kopia Windows 10 att njuta av alla dess funktioner, men du har fastnat på felet 0xC004F050 Service programvara licensiering(Software Licensing Service) rapporterade att produktnyckeln är ogiltig. Oroa dig inte om du står inför det här problemet, följ bara den här guiden så kommer du definitivt att fixa fel 0xC004F050 i slutet.

Nej, du har inte en piratkopierad kopia Windows och din produktnyckel är också autentisk, problemet ligger i servrarna Microsoft. Så vad du kan göra är att prova alternativa sätt att aktivera Windows 10 som är listade nedan.

Korrektion(Fix) Fel 0xC004F050 Service programvara licensiering(Software Licensing Service) rapporterade att produktnyckeln är ogiltig.

Metod 1: Sätt in produktnyckeln igen

1. Klicka på knappen “Start”. Windows och tryck sedan på Inställningar.

2. Klicka på systemet i inställningsfönstret.

3. Klicka sedan på “Om” i det nedre högra fönstret.

4. Välj nu ” Ändra din produktnyckel eller uppgradera din version av Windows.” (Ändra produktnyckel eller uppgradera din version av Windows.)”

ändra produktnyckel eller uppgradera Windows-versionen

5. Klicka sedan på ” Ändra produktnyckel.”(Ändra produktnyckel.)

ändra produktnyckel

6.I nyckelfältet produkt(Produkt) ange produktnyckeln och klicka på knappen Ytterligare(Nästa) .

ange produktnyckel slui 3

7. Följ instruktionerna på skärmen och ladda om(Starta om) datorn för att slutföra aktiveringsprocessen.

Metod 2: använd automatiserat telefonsystem(Automatiskt telefonsystem)

1. Tryck på Windows-tangent + R och skriv sedan slui 4 och tryck på Enter för att öppna produktnyckelns aktiveringsfönster.

2. Välj ditt land eller din region från rullgardinsmenyn och klicka på ” Ytterligare(Nästa) ” .

3. Nästa kommer du att se fri(Tull) nummer eller betalas(Tull) numret du måste ringa och ange installations-ID(Installations-ID) som du får upp på skärmen under telefon(Telefonnummer.

slui 4 aktivering av windows 10

4. Så ring det angivna numret och skicka detta installations-ID till det automatiska systemet och klicka sedan på ” Stiga på(Ange) Bekräftelseidentifierare”.

5. Ange slutligen det bekräftelse-ID som du kommer att få från det automatiska systemet och klicka på ” Aktivera Windows(Aktivera Windows) » .

6. Grattis, du har precis aktiverat din kopia av Windows.

se även (Åtgärda Windows 10-aktiveringsfel 0x8007007B eller 0x8007232B)(Åtgärda Windows 10-aktiveringsfel 0x8007007B eller 0x8007232B)

Det var allt, du lärde dig hur man lyckas fix error 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig,(fix error 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig) men om du fortfarande har några frågor angående detta meddelande, ställ dem gärna i kommentarsektionen.

Åtgärda fel 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig: Efter att du har installerat Windows 10 behöver du bara aktivera din kopia av Windows 10 för att njuta av dess fulla funktioner, men du har fastnat vid felet 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig. Oroa dig inte om du står inför det här problemet, följ bara den här guiden och i slutet kommer du definitivt att fixa felet 0xC004F050.

Fix error 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig

Nej, du har inte en piratkopierad kopia av Windows och din produktnyckel är också äkta, problemet är från Microsofts servrar. Så vad du kan göra är att du kan prova alternativa sätt att aktivera din Windows 10 som listas nedan.

Fix error 0xC004F050 Programvarulicenstjänsten rapporterade att produktnyckeln är ogiltig

Metod 1: Sätt in produktnyckeln igen

1. Klicka på Windows startknapp och klicka sedan på inställningar.

2. Klicka på system i inställningsfönstret.

3. Klicka sedan på Om i det nedre högra fönstret.

4. Välj nu”Ändra produktnyckel eller uppgradera din version av Windows.

ändra produktnyckel eller uppgradera din version av Windows

5. Klicka sedan på Ändra produktnyckel.

ändra-produktnyckel

6.I rutan Produktnyckel skriver du produktnyckeln och klickar sedan på Nästa.

ange en produktnyckel slui 3

7. Följ instruktionerna på skärmen och starta om datorn för att slutföra aktiveringsprocessen.

Metod 2: Använda det automatiska telefonsystemet

1.Tryck på Windows-tangenten + R och skriv sedan slui 4 och tryck på enter för att öppna produktnyckelaktiveringsfönstret.

2.Välj ditt land eller din region i rullgardinsmenyn och klicka på Nästa.

3. Därefter kommer du att se ett avgiftsfritt nummer eller ett avgiftsnummer som du måste ringa och förse med installations-ID som du får på skärmen under telefonnumren.

slui 4 aktivering av windows 10

4. Så ring det angivna numret och mata det automatiserade systemet med detta installations-ID och klicka sedan på Ange bekräftelse-ID-knappen.

5. Ange slutligen bekräftelse-ID:t som du får från det automatiska systemet och klicka på Aktivera Windows.

6. Grattis, du har precis aktiverat din kopia av Windows.

Se också Åtgärda Windows 10-aktiveringsfel 0x8007007B eller 0x8007232B

Det är det du har lärt dig att lyckas med, men om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.

Relaterade Artiklar

Back to top button