Åtgärda Dev Error 6034 i Call Duty, Modern Warfare och WarZone

Vissa Xbox One-användare spelar i Call of Duty: Modern Warfare(Call of Duty: Modern Warfare) rapporterade möte Dev Error 6034 . Oroa dig inte, för vi vet hur vi snabbt löser detta problem.

Vad är anledningen COD Dev-fel 6034(COD Dev Error 6034) ?

Björn(björn) menar det Dev error 6034(Dev Error 6034) visas vanligtvis på grund av en korrupt spelinstallation, föråldrade eller motstridiga datapaket. Nu, så vitt vi förstår, får användaren ett fel varje gång han försöker köra Modern krigsföring på din Xbox.

Nu, om spelfilerna är uppdelade mellan två lagringsenheter, föreslår vi att du slår ihop dem för att snabbt lösa problemet. Om det inte fungerar, då är det dags att gå vidare till större och bättre saker.

Fixa Dev Bug 6034(Åtgärda Dev Error 6034) ringa upp av plikt , Modern krigsföring och krigszon

När det gäller hur vi kan fixa COD Dev error 6034(COD Dev Error 6034), bör följande förslag hjälpa mycket:

 1. Rensa din Xbox One-cache
 2. Ta bort reserverat spelutrymme
 3. Gör ändringar i dina DNS-inställningar
 4. återställa Xbox ett till standardläge

1]Rensa din Xbox One-cache.

rensa cache Xbox ett väldigt enkelt. Du ser felet Dev 6034 kan dyka upp om cachen är skadad; så det bästa alternativet för tillfället är att rensa det. Detta kan lösa problemet, men inte alltid.

Bra att rensa cachen Xbox ett , tryck på strömbrytaren på spelkonsolen tills den stängs av helt. Därifrån drar du ur nätsladden från vägguttaget eller eluttaget, luta dig tillbaka i stolen och vänta en minut eller mer.

Sätt tillbaka nätsladden i eluttaget och vänta sedan en stund tills den vita lampan på strömförsörjningen blir orange.

Klick(Tryck på) strömknappen för att ladda spelkonsolen Xbox ett. När detta är gjort, kontrollera om felet äntligen är åtgärdat Dev 6034.(dev)

2]Ta bort reserverat spelutrymme

Microsoft passade på att lägga till ett reserverat utrymme för att lagra spelfixar, uppdateringar och mer. Detta reserverade utrymme kan skadas av någon anledning, så med det i åtanke bör vi städa upp utrymmet i hopp om att bli av med felet. Dev 6034.

Håll muspekaren över på konsolen ringa upp ledig: Modern krigsföring välj sedan ” alternativ(Alternativ)” för att öppna spelmenyn. När du är klar klickar du “Hantera spelet och tillägg”(Hantera spel och tillägg) . Se då till att gå direkt till “Sparade data(Sparade data) » > “Reserverat utrymme”(Reserverat utrymme).

Äntligen, nu måste du välja “Rensa reserverat utrymme”(Rensa reserverat utrymme) > ” Bekräfta(Bekräfta) » . Starta om din konsol och se till att kontrollera om felet kvarstår.

3]Gör ändringar i dina DNS-inställningar

Om alternativen ovan inte fungerar korrekt föreslår vi att du ändrar inställningarna DNS genom din Xbox ett . Du förstår, felkonfiguration DNS kan vara grundorsaken till felet ringa upp ledig: Modern krigsföring .

Det som skulle göras här var att ändra inställningarna DNS från standardalternativet till det som är tillgängligt i ÖppnaDNS . Du kan välja Google DNS om du vill, men vi rekommenderar det inte.

Så klicka på knappen Xbox på spelplattan för att öppna området inställningar(Inställningar) . Därifrån gå till Alla inställningar > Nätverk gå sedan till ” Avancerade inställningar > DNS-inställningar . Välj sedan ” Manuellt(Manuell)” och ange följande värden:

 • Primär: 208.67.222.222
 • Sekundär: 208.67.220.220

Klicka slutligen på ” Fortsätt(Fortsätt)” för att spara dina ändringar och kontrollera sedan om felet fungerar som förväntat.

fyra] återställa (Återställa)Xbox ett till standardläget.

Om allt annat misslyckas är det bästa alternativet i detta skede att återställa konsolinställningarna (återställ konsolen). Det är möjligt att operativsystemet är skadat, och om så verkligen är fallet kan detta vara orsaken till felet. Dev 6034.

Hoppas något hjälper!

Relaterad(Relaterat) : Buggfix COD DEV 6068, 6606, 6065, 6165, 6071, 6456, 5573, 5763, 5476, 6635, 6036, 6634.

Vissa Xbox One-användare som spelar Call of Duty: Modern Warfare rapportera att de har stött på Dev Error 6034. Oroa dig inte eftersom detta problem är något vi vet hur vi ska lösa i snabb följd.

Hur man fixar Dev Error 6034 i Call of Duty, Modern Warfare och WarZone

Vad är orsaken till COD Dev Error 6034?

Tänk på att Dev Error 6034 vanligtvis dyker upp på grund av korrupt spelinstallation, föråldrade eller motstridiga datapaket. Nu, vad vi har förstått, visas felet för användaren när de gör försök att starta Modern Warfare på sin Xbox.

Nu, om spelfilerna är uppdelade mellan två lagringsenheter, föreslår vi att du slår ihop dem för att snabbt lösa problemet. Om det inte fungerar är det dags att gå vidare till större och bättre saker.

Fixa Dev Error 6034 i Call of Duty, Modern Warfare och WarZone

När det gäller hur vi kan fixa COD Dev Error 6034, bör förslagen nedan hjälpa en hel del:

 1. Rensa Xbox One-cachen
 2. Ta bort spelets reserverade utrymme
 3. Gör ändringar i DNS-inställningarna
 4. Återställ Xbox One till dess standardläge

1]Rensa Xbox One-cachen

Att rensa Xbox One-cachen är mycket lätt att göra. Du förstår, Dev error 6034 kan visa sig om cachen är skadad; därför är det bästa alternativet just nu att rensa den. Detta skulle kunna lösa problemet, men det är inte alltid fallet.

OK, för att rensa Xbox One-cachen, tryck på strömknappen på spelkonsolen tills den stängs av helt. Därifrån drar du ur nätsladden från huvud- eller eluttaget, luta dig tillbaka och vänta en minut eller lite mer.

Koppla tillbaka strömkabeln till eluttaget och vänta sedan ett tag tills det vita ljuset på strömstenen förvandlas till orange.

Tryck på strömknappen för att starta Xbox One-spelkonsolen. När det är gjort, kontrollera om Dev error 6034 äntligen är fixat.

2]Ta bort spelets reserverade utrymme

Microsoft såg till att lägga till ett reserverat utrymme för att lagra spelkorrigeringar, uppdateringar och mer. Detta reserverade utrymme kan skadas av vilken anledning som helst, så med det i åtanke måste vi rensa utrymmet i hopp om att bli av med Dev error 6034.

Håll muspekaren över Call of Duty: Modern Warfare på din konsol och välj sedan alternativ för att starta spelets meny. När du har gjort det klickar du på Hantera spel och tillägg. Se sedan till att navigera direkt till sparade data > reserverat utrymme.

Slutligen vill du nu välja Rensa reserverat utrymme > Bekräfta. Starta om din konsol och se till att kontrollera om felet kvarstår.

3]Gör ändringar i DNS-inställningarna

Om alternativen ovan inte skulle fungera som avsett, föreslår vi att du ändrar DNS-inställningarna via din Xbox One. Du förstår, felaktig DNS-konfiguration kan vara den primära orsaken bakom felet som plågar Call of Duty: Modern Warfare.

Vad som skulle göra här är att ändra DNS-inställningarna från standardalternativet till det som är tillgängligt från ÖppnaDNS. Du kan välja att Google DNS om du vill, men vi skulle inte rekommendera att göra det.

OK, så tryck på Xbox-knappen på din handkontroll för att öppna området Inställningar. Därifrån, gå till Alla inställningar > Nätverknavigera sedan till Avancerade inställningar > DNS-inställningar. När du har gjort det väljer du Manuell och anger sedan följande värden:

 • Primär: 208.67.222.222
 • Sekundär: 208.67.220.220

Tryck slutligen på Fortsätt för att spara ändringarna och kontrollera sedan om felet fungerar som det ska.

4]Återställ Xbox One till dess standardläge

Om allt annat misslyckas, är ditt bästa alternativ vid denna tidpunkt att återställa konsolen. Kanske är operativsystemet korrupt, och om det verkligen är fallet kan det vara orsaken till Dev-fel 6034.

Hoppas något hjälper!

relaterad: Åtgärda COD DEV ERRORS 6068, 6606, 6065, 6165, 6071, 6456, 5573, 5763, 5476, 6635, 6036, 6634.

Relaterade Artiklar

Back to top button