Åtgärda Amazon Prime Music Errors Code 180, 119, 181 eller 200

Många användare stöter på fel vid användning Amazon Prime Music . Det finns olika typer av fel som de kan stöta på, t.ex. felkod 119(Felkod 119), 200, 180 eller fel undantag(Undantag) 181. I den här artikeln kommer vi att titta på lösningar som eliminerar alla fel som kan uppstå när man arbetar med Amazon Prime Music .

Fixa Amazon Prime Music Error Code 180(Åtgärda Amazon Prime Music Errors Code 180) , 119, 181, 200

Som nämnts tidigare, Amazon Prime Music(Amazon Prime Music) Det finns olika typer av fel. Till exempel fel undantag(Undantag) 180, 119, 181 eller 200. Här är vad du behöver göra för att fixa Amazon Prime Music-appfel(Amazon Prime Music App-fel) .

 1. Kontrollera om Amazon Music är nere
 2. Kontrollera om din enhet är ansluten till Wi(WiFi)-Fi eller mobilt nätverk.(Mobilt nätverk)
 3. Tillåt Cellular(Tillåt Cellular) i appen Amazon musik för mobilt nätverk(Mobilt nätverk)
 4. Logga ut och logga in
 5. Tvinga stopp och öppna en app igen
 6. Uppdatera till senaste versionen
 7. Rensa appcache
 8. Installera om Amazon Prime Music

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Kontrollera om Amazon Music är nere

Du måste kolla om det fungerar Amazon musik . Du kan använda webbtjänsten och se om Amazon är nere (se om Amazon är nere). Om det inte fungerar är det enda du kan göra att vänta på att ingenjörerna ska åtgärda problemet.

2] Kolla upp(Markera) Är du ansluten till Wi(WiFi)-Fi eller mobilt nätverk.(Mobilt nätverk)

Du måste kontrollera om du är ansluten till Wi(WiFi)-Fi eller mobilt nätverk(Mobilt nätverk). Om du är ansluten till Wi(WiFi) -Fi , försök starta om din webbläsare och om det inte hjälper, försök att ansluta till ditt internet leverantör(ISP) . Men om du är med mobilt nätverk(Mobilt nätverk), måste du överväga följande lösning.

3] Tillåt Cellular(Tillåt Cellular) i appen Amazon musik för mobilt nätverk(Mobilt nätverk)

Om du är med mobilt nätverk(Mobilt nätverk), se till att tillåta applikationen att fungera i den. För att göra detta kan du följa de givna stegen.

 1. Öppna “Inställningar (Inställningar)” på din enhet.
 2. Gå till Ansökningar.(Appar.)
 3. Hitta Amazon musik och ge den tillstånd att använda mobilt nätverk(Mobilt nätverk) i bakgrunden (inställningarna kan variera beroende på din enhet).

Starta om nu Amazon Prime Music och se om problemet kvarstår.

4]Logga ut och logga in

du kan använda “Gå ut”(logga ut) och sedan igen ” Att komma in(Sign)” och se om problemet är åtgärdat. Detta är en av de enklaste lösningarna på problemet.

5]Tvinga stopp och öppna appen igen.

Problemet kan bero på en krasch, och det bästa sättet att åtgärda det är att tvinga stopp och öppna appen igen. För att göra detta kan du gå till ” Inställningar > Appar “, hitta Amazon Prime Music och tvångsstopp(Tvinga stopp) det. Efter att ha gjort det kan du öppna den igen och se om problemet fortfarande finns där.

6]Uppdatera till senaste versionen

Du måste se till att du använder den senaste versionen Amazon Prime Music . Du kan gå till respektive appbutik och uppdatera appen till den senaste versionen.

7]Rensa appcache

Ibland kan korrupta cacheminne orsaka vissa specifika fel, och det bästa sättet att åtgärda ett problem som orsakas av en cache är att ta bort den.

Om du använder Firefox, Chrome eller Edge, rensa deras cache. För att göra detta kan du helt enkelt dyka in i deras inställningar och därifrån rensa cache, webbläsardata och andra sparade objekt.

Om du har ett skrivbordsprogram måste du ta bort några filer. Så gå till följande plats och ta bort mappen cache (APP Cache) applikationer.

%userprofile%\AppData\Local\Amazon Music\Data
~/Library/Application Support/Amazon Music/Data

Men om du använder Android gör följande.

 1. Springa Amazon Music-appen.(Amazon Music-appen.)
 2. Klick(Klicka) på ikonen kontextuella(sammanhangsmenyn) och klicka på ” Inställningar”.(Inställningar.)
 3. Klicka nu Rensa cache.(Rensa cache.)

8]Installera om Amazon Prime Music.

Om du har en ansökan Amazon Prime Music i Windows Mac OS, Android eller iOS, försök att installera om appen och se om problemet kvarstår.

Du kan enkelt dyka in i inställningar(Inställningar) på din enhet och avinstallera appen. När den har avinstallerats, installera om appen från appbutiken och se om problemet är löst.

Jag hoppas att du kan fixa lösningarna med de nämnda lösningarna.

Varför är min Amazon Prime Music fungerar inte?

Det kan finnas många anledningar till att du inte kan spela låtar på Amazon Prime . En av de vanligaste anledningarna är att titeln har tagits bort från tjänsten. En annan anledning är att ditt abonnemang har gått ut. Om dessa två orsaker inte är orsaken till problemet, försök att starta om appen och se om det löser problemet.

Ansluten: (Relaterat: )Åtgärda Amazon Prime-felkod 9068 eller 5004) .

Många användare upplever fel vid användning Amazon Prime Music. Det finns olika typer av fel de kan möta, till exempel Error Code 119, 200, 180 eller Exception error 181. I den här artikeln kommer vi att täcka lösningar som skulle felsöka varje enskilt fel man kan uppleva med Amazon Prime Music.

Amazon Prime Music-fel

Åtgärda Amazon Prime Music Errors Code 180, 119, 181, 200

Som nämnts tidigare finns det olika typer av fel i Amazon Prime Music. Till exempel undantagsfel 180, 119, 181 eller 200. Följande är vad du behöver göra för att fixa Amazon Prime Music App-fel.

 1. Kontrollera om Amazon Music är nere
 2. Kontrollera om din enhet är ansluten till WiFi eller mobilt nätverk
 3. Tillåt Cellular i Amazon Music-appen för mobilnätverk
 4. Logga ut och logga in
 5. Tvinga stopp och öppna appen igen
 6. Uppdatera till den senaste versionen
 7. Rensa app-cache
 8. Installera om Amazon Prime Music

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Kontrollera om Amazon Music är nere

Du måste kontrollera om Amazon Music är nere. Du kan använda en webbtjänst och se om Amazon är nere. Om det är nere är det enda du kan göra att vänta på att ingenjörerna ska åtgärda problemet.

2]Kontrollera om du är ansluten till WiFi eller mobilt nätverk

Du måste kontrollera om du är ansluten till WiFi eller ett mobilt nätverk. Om du är ansluten till ett WiFi, försök att starta om webbläsaren och om det inte hjälper, försök kontakta din internetleverantör. Men om du är på ett mobilt nätverk måste du titta på nästa lösning.

3]Tillåt Cellular i Amazon Music-appen för mobilnätverk

Om du är på ett mobilt nätverk, se till att tillåta appen att fungera på det. För det kan du följa de givna stegen.

 1. öppna inställningar på din enhet.
 2. Gå till
 3. Leta efter och ge den tillåtelse att använda mobilnätverk i bakgrunden (inställningarna kan variera beroende på din enhet).

Starta nu om Amazon Prime Music och se om problemet kvarstår.

4]Logga ut och logga in

Du kan använda Logga ut och sedan Logga in igen och se om problemet är löst. Detta är en av de enklaste lösningarna för att lösa problemet.

5]Tvinga stopp och öppna appen igen

Problemet kan bero på ett fel och det bästa sättet att åtgärda är att tvinga stopp och öppna programmet igen. För att göra det kan du gå till Inställningar > Appar, leta efter Amazon Prime Music och tvinga stoppa det. Efter detta kan du öppna den igen och se om problemet kvarstår.

6]Uppdatera till den senaste versionen

Du måste se till att du använder den senaste versionen av Amazon Prime Music. Du kan gå till din respektive appbutik och uppdatera applikationen till den senaste versionen.

7]Rensa appcache

Ibland kan korrupta cacheminne orsaka något konstigt fel och det bästa sättet att lösa problemet som orsakas av cachen är att ta bort det.

Om du använder Firefox, Chrome eller Edge, rensa deras cache. För att göra det kan du bara dyka in i deras inställning och därifrån kan du spola ur cachen, webbläsardata och andra sparade objekt.

Om du har en skrivbordsapp måste du ta bort några filer. Så, gå till följande plats och ta bort mappen.

%userprofile%\AppData\Local\Amazon Music\Data
~/Library/Application Support/Amazon Music/Data

Men om du använder Android, använd följande steg.

 1. lansera Amazon Music-appen.
 2. Klicka på kontextmenyikonen och klicka
 3. Tryck nu

8]Installera om Amazon Prime Music

Om du har en Amazon Prime Music-app, på Windows, macOS, Android eller iOS, försök att installera om appen och se om problemet kvarstår.

Du kan enkelt dyka in i inställningarna på din enhet och avinstallera appen. Efter avinstallationen, installera om appen från din appbutik och se om problemet är löst.

Förhoppningsvis kan du rätta till lösningarna med hjälp av de nämnda lösningarna.

Varför fungerar inte min Amazon Prime Music?

Det kan finnas många anledningar till att du inte kan spela låtar på Amazon Prime. En av de vanligaste anledningarna är att titeln har tagits bort från tjänsten. En annan anledning är att ditt abonnemang har löpt ut. Om dessa två inte är orsakerna till problemet, försök att ladda om appen och se om det löser problemet.

relaterad: Åtgärda Amazon Prime Error Code 9068 eller 5004.

Relaterade Artiklar

Back to top button