Återupptäck ljudet med dessa Sennheiser HD 599 hörlurar till ett fyndpris

Sennheiser hd 599

Om du letar efter hörlurar av märket Sennheiser, kommer denna bra plan säkert att intressera dig. För närvarande erbjuds HD 599 av Amazon för mindre än 100 euro.

Sennheiser HD 599 med två ord:

  • Ett mycket bra trådbundet headset för mindre än 100 euro
  • 50 % rabatt på rekommenderat pris
  • EAR design

Se Sennheiser HD 599-hörlurserbjudandet för 99 € på Amazon

Halvpris Sennheiser hörlurar på Amazon

Sommarrean 2021 är nu ett minne blott, men serien av bra erbjudanden fortsätter under denna sommarperiod.

För denna nya affär inbjuder Team Clubic Bons Plans dig att besöka den franska Amazon-plattformen där ett Sennheiser-headset säljs till halva priset. Det tyska märkets HD 599, som finns i en svart färg, kostar faktiskt 99 euro istället för 199 euro. Det ger en omedelbar rabatt på 100 euro från e-handelsjätten.

För information och fraktkostnader erbjuds om standard hemleverans väljs och endast Prime servicemedlemmar kan betala för hjälmen i fyra omgångar utan kostnad med kreditkort.

Sennheiser HD 599 i detalj

Sennheiser HD 599 anses vara en högklassig cirkumaural hörlur med öppen baksida som har en EAR-design (Ergonomic Acoustic Refinement). Denna typ av funktionalitet möjliggör kanalisering av ljudsignalen direkt in i användarens öron. Enheten har också ett vadderat pannband och öronkuddar perfekta för långa lyssningssessioner.

Sennheiser HD 599 kommer med två löstagbara kablar. Den första är en 3 meter lång kabel med en 6,35 mm jackplugg. Den andra är en förkortad 1,2 m lång kabel med en 3,5 mm minijackplugg som är lämplig för telefoner, surfplattor och bärbara datorer.

Slutligen har Sennheiser HD 599 trådbundna hörlurar måtten 22,2 x 16,8 x 9 cm och en vikt på 255 gram. Och den har två års garanti från tillverkaren.

Se Sennheiser HD 599-hörlurserbjudandet för 99 € på Amazon

Vilka är de bästa trådbundna headseten när du är på språng?

Med uppkomsten av trådlösa headset är trådbundna headset fortfarande ett säkert kort.

Om du vill veta mer om alternativen till Sennheiser HD 599, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa bärbara trådbundna hörlurarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button