Återställ licensnycklar för Windows, Office, etc. med Product Key Decryptor

Det brukar hända oss att vi installerar mjukvara på vår PC med Windows och förlorar sina licensnycklar. Detta kan skapa problem när du behöver installera det senare och du inte har en produktlicensnyckel. Produktnyckeldekryptering(Product Key Decryptor) och Windows licensnyckeldump(Windows License Key Dump). Båda verktygen är fantastiska och stöder alla populära applikationer inklusive mjukvara Microsoft som t.ex (Microsoft)Windows , Exchange Server , kontor etc.

Återhämtning(Återställ) licensnycklar Windows , kontor och annan programvara

1]Produktnyckeldekryptering

Produktnyckeldekryptering är ett gratis program som låter dig återställa licensnycklarna för installerade applikationer. Den utför automatiska skanningar för att snabbt återställa mjukvarulicensnycklar. För att börja återställa din licensnyckel behöver du bara klicka på knappen “Starta återställning”.

Produkt nyckel- dekryptering stöder mer än tvåhundra applikationer, inklusive de flesta populära applikationer som t.ex Adobe Creative Studio , Camtasia Studio , Magisk ISO , Norton Internet Security , visuell Studio , TuneUP Utilities , Autodesk 3ds Max , Avira antivirus , Corel Draw etc . Det stöder till och med återställning av själva licensen Windows OS(Windows OS) samt programvara Microsoft kan återställa licensnycklar för Microsoft Office , Exchange Server , SQL Server, Internet Explorer etc.

För att förhindra att du tappar bort dem igen finns det ett alternativ i programvaran som gör att du kan säkerhetskopiera och lagra dina licensnycklar på en säkrare plats. Du kan säkerhetskopiera den återställda listan med licensnycklar som en fil TEXT , HTML eller XML och spara den var som helst. Detta är en mycket användbar och lättanvänd applikation.

Klicka här för att ladda ner Product Key Decryptor.

2]Windows License Key Dump

Windows licensnyckeldump(Windows License Key Dump) är versionen Produktnyckeldekryptering för kommandorad från samma företag. Den är lämplig för utvecklare och avancerade användare som kan förstå hur kommandoradsapplikationer fungerar och kan använda denna applikation effektivt. Eftersom detta är versionen Produktnyckeldekryptering för kommandoraden stöder den samma applikationer som Produktnyckeldekryptering . Att använda Windows licensnyckeldump(Windows License Key Dump) måste du köra kommandotolken (cmd.exe) och sedan gå till katalogen där filerna finns Windows licensnyckeldump(Windows License Key Dump), då måste du öppna “WindowsLicenseKeyDump.exe” med själva cmd.

windowslicensekeydump_mainscreen_big

Som ett kommandoradsverktyg, Windows licensnyckeldump har ingen säkerhetskopieringsfunktion, så du kan inte spara återställda licensnycklar. Detta är återigen en användbar applikation, men om du inte är en datoranvändare skulle jag råda dig att använda versionen av denna applikation med GUI ( (GUI)Produktnyckeldekryptering ).

Klicka här för att ladda ner Windows licensnyckeldump(Windows License Key Dump).

Gå hit om du vill se några fler programnyckelsökare.(Gå hit om du vill se några fler programnyckelsökare.)

Det händer oftast hos oss att vi installerar programvara på vår Windows-dator och tappar bort deras licensnycklar. Detta kan skapa ett problem när du behöver installera det igen senare och du inte har produktens licensnyckel. Produktnyckeldekryptering och Windows licensnyckeldump. Båda verktygen är fantastiska och stöder alla populära applikationer, inklusive Microsoft-program som Windows, Exchange Server, Office, etc.

Återställ licensnycklar för Windows, Office och annan programvara

1]Produktnyckeldekryptering

Product Key Decryptor är ett gratisprogram som låter dig återställa licensnycklarna för installerade applikationer. Den utför en automatisk skanning för att snabbt återställa mjukvarulicensnycklarna. För att starta återställningen av licensnyckeln behöver du bara klicka på knappen “Starta återställning”.

productkeydecryptor_mainscreen_big

Produktnyckel Decryptor stöder mer än tvåhundra applikationer inklusive de flesta populära applikationer som Adobe Creative Studio, Camtasia Studio, Magic ISO, Norton Internet Security, Visual Studio, TuneUP Utilities, Autodesk 3ds Max, Avira Antivirus, Corel Draw, etc. Den stöder till och med licensåterställning av själva Windows OS och Microsoft-programvara, den kan återställa licensnycklar för Microsoft Office, Exchange Server, SQL Server, Internet Explorer, etc.

För att du inte ska förlora dem igen finns det ett alternativ i programvaran som låter dig säkerhetskopiera och spara licensnycklarna på ett säkrare ställe. Du kan säkerhetskopiera den återställda licensnyckellistan som en TEXT-, HTML- eller XML-fil och spara den var du vill. Det är ett mycket användbart program och är lätt att använda.

Klicka här för att ladda ner Product Key Decryptor.

2]Windows License Key Dump

Windows License Key Dump är kommandoradsversionen av Product Key Decryptor – från samma företag. Det är lämpligt för utvecklare och nördiga användare som kan förstå hur kommandoradsapplikationer fungerar, och de kan använda den här applikationen. Eftersom det är kommandoradsversionen av Product Key Decryptor, stöder den samma applikationer som stöds av Product Key Decryptor. För att använda Windows License Key Dump måste du starta kommandotolken (cmd.exe) och sedan navigera till katalogen där filerna för Windows License Key Dump finns, sedan måste du öppna ‘WindowsLicenseKeyDump.exe’ med själva cmd.

windowslicensekeydump_mainscreen_big

Eftersom Windows License Key Dump är ett kommandoradsverktyg saknar säkerhetskopieringsfunktionen och du kan därför inte spara de återställda licensnycklarna. Det är återigen ett användbart program men om du är en icke-nörd användare, skulle jag föreslå att du använder GUI-versionen av denna applikation (Product Key Decryptor).

Klicka här för att ladda ner Windows License Key Dump.

Relaterade Artiklar

Back to top button