Återställ förlorat eller glömt Outlook PST-lösenord med gratis återställningsverktyg

Förlorar eller glömmer fillösenord Outlook PST väldigt vanligt. Ibland behöver folk tillgång till så gamla filer att det är okej att inte komma ihåg lösenordet längre. Om du går igenom samma prövning och försökte återställa ditt lösenord och misslyckades, hittar du äntligen den hjälp du behöver här. Du måste redan ha provat allt du kunde. Så här är några gratis Outlook PST lösenordsåterställningsprogram,(Outlook PST lösenordsåterställningsprogram) som du kan prova härnäst.

Återställ glömt Outlook PST-lösenord(Outlook PST-lösenord)

Dessa gratis återställningsverktyg lösenord Outlook PST(Outlook PST-lösenord) fungerar utmärkt. Och innan du använder dem, kom ihåg att alltid göra en säkerhetskopia av originalfilen ifall den skulle skadas under återställningsprocessen.

Gratis programvara för återställning av lösenord Outlook PST

ett] Kernel PST Password Recovery Tool(Kernel PST Password Recovery Tool)

Detta gratis verktyg för lösenordsåterställning fungerar i versioner Outlook 2019/2016/2013/2010/2007/2003/XP/2002/2000/97 . Och den här är ganska lätt att använda också.

  1. Installera och öppna programmet.
  2. Välj lämplig PST-fil.
  3. Klicka på “Hämta lösenord”.
  4. Skriv ner lösenordet du fått.

Låt oss hoppas att detta fungerar för dig. Den kan laddas ner härifrån. Gratisversionen återställer lösenord för små filer PST upp till 500 MB i storlek.

2]Verktyg Outlook-lösenordsåterställning(Outlook Password Recovery) nämns i technet

Detta verktyg Outlook-lösenordsåterställning(Outlook Password Recovery) låter dig snabbt låsa upp eller återställa ditt lösenord Outlook PST och få tillgång till skyddad pst-fil med brevlåda syn. Han återställer också framgångsrikt flerspråkig(flerspråkig) och långt Outlook-lösenord. (Långt Outlook-lösenord) Gratis verktyg hjälper till att återställa förlorade lösenord upp till 4 siffror ASCII . Denna gratis programvara kan stödja stora filer PST och skanna även flera filer. Microsoft-teknik säger att det är gratis programvara, men jag laddade ner och testade det. Ladda ner länknedladdningsverktyg Voimakas Outlook lösenordsåterställning som INTE(INTE GRATIS! Det är bara demoversion(Demoversion) och använd den; du måste köpa den. Jag kollade till och med deras hemsida och hittade ingen länk till någon riktig gratisversion – tyvärr laddade de ner alla demo(Demo) – version. Den finns listad här på Technet. De kan behöva ändra beskrivningen för att inte förvirra uppladdare.

3]Nirsoft PstPassword

Återställ glömt Outlook PST-lösenord

Detta är en produkt NirSoft . Det är säkert, gratis och lätt att använda. Denna programvara kan dock endast användas av användare Outlook 1997 – Outlook 2007. Det är bara fullt fungerande med dessa äldre versioner. Du kan också prova detta om du har Outlook Outlook 2016 och senare versioner, men uppdateringen för dessa versioner var inte lika tillförlitlig.

PstPassword är det enklaste eftersom det inte finns några komplicerade steg du behöver följa. Du behöver inte ens installera den. Bara(Bara) kör programmet och det kommer automatiskt att spåra filerna PST och kommer att föreslå upp till tre lösenord som kan tillhöra din fil. Du kan ladda upp filen manuellt PST genom att dra filen till programfönstret. Den kan laddas ner härifrån.

Vi hoppas att ett av dessa lösenordsåterställningsverktyg kan hjälpa dig att återställa ditt Outlook PST-fillösenord.(Vi hoppas att ett av dessa verktyg för lösenordsåterställning hjälper dig att återställa ditt lösenord för Outlook PST-filen.)

RÅD(TIPS) : Här är en lista med gratis verktyg för återställning av lösenord för inloggning Windows OS (Windows OS)webbläsare(webbläsare), post(post) , Internet(webb) , WiFi etc.

Att förlora eller glömma lösenord för Outlook PST-filer är mycket vanligt. Ibland behöver människor komma åt filer så gamla att det bara är normalt att inte komma ihåg lösenordet längre. Om du går igenom samma prövning och har försökt återställa lösenordet och misslyckats, hittar du äntligen den nödvändiga hjälpen här. Du måste redan ha provat allt du kunde. Så här är några gratis Programvara för återställning av lösenord för Outlook PST du kan prova nästa.

Återställ glömt Outlook PST-lösenord

Dessa gratis Outlook PST-lösenordsåterställningsverktyg fungerar utmärkt. Och innan du använder dem, kom ihåg att alltid ta en säkerhetskopia av originalfilen ifall den skulle bli korrupt under återställningsprocessen.

Gratis programvara för återställning av lösenord för Outlook PST

1]Kernel PST Password Recovery Tool

Programvara för återställning av lösenord för Outlook PST

Detta gratis verktyg för lösenordsåterställning fungerar i Outlook 2019/2016/2013/2010/2007/2003/XP/2002/2000/97 versioner. Och den här är också ganska enkel att använda.

  1. Installera och öppna programmet.
  2. Välj den aktuella PST-filen.
  3. Klicka på “Återställ lösenord”.
  4. Anteckna det angivna lösenordet.

Låt oss hoppas att det fungerar för dig. Den kan laddas ner härifrån. Den kostnadsfria versionen återställer endast lösenord för små PST-filer på upp till 500 MB.

2]Outlook Password Recovery-verktyg som nämns på Technet

Detta Outlook Password Recovery-verktyg för att snabbt låsa upp eller återställa Outlook PST-lösenord och komma åt skyddad PST-fil med Outlook-postlåda. Det återställer också flerspråkiga och långa Outlook-lösenord framgångsrikt. Det kostnadsfria verktyget hjälper till att återställa förlorade lösenord upp till 4-siffrig ASCII. Detta gratisprogram kan stödja stora PST-filer samt skanna flera filer. Microsoft-teknik säger att det är gratisprogram, men jag laddade ner och kollade upp det. Nedladdningslänken nedladdningsverktyg, som INTE är gratis! Det är bara en Demoversion, och att använda den; du måste köpa den. Jag kollade till och med deras hemsida och hittade inte länken till någon riktig gratisversion – de laddade alla ner demoversionen, tyvärr. Den finns listad här på Technet. Kanske måste de ändra beskrivningen för att undvika vilseledande nedladdare.

3]Nirsoft PstPassword

Återställ glömt Outlook PST-lösenord

Detta är en produkt från NirSoft. Det är säkert, gratis och lätt att använda. Det är dock bara användare av Outlook 1997 till Outlook 2007 som kan använda denna programvara. Det är fullt funktionellt endast med dessa gamla versioner. Du kan också prova detta om du har Outlook Outlook 2016 och senare, men uppdateringen för dessa versioner var inte så tillförlitlig.

PstPassword är det enklaste eftersom det inte finns några komplicerade steg du behöver följa. Du behöver inte ens installera den. Kör bara programmet så spårar det automatiskt PST-filer och föreslår upp till tre lösenord som sannolikt kommer att tillhöra din fil. Du kan manuellt ladda en PST-fil genom att dra och släppa filen i programfönstret. Den kan laddas ner härifrån.

DRICKS: Här är en lista över gratis verktyg för lösenordsåterställning för Windows OS-inloggning, webbläsare, e-post, webb, Wi-Fi, etc.

Relaterade Artiklar

Back to top button