Återgå till Pandora med den första teasern Avatar: The Way of Water


Den nya opusen avAvatar levererar sina första hisnande bilder och bjuder in oss att upptäcka de nya miljöer som besöks av Jake Sully, Neytiri och deras barn.

Väntan har varit lång för tittarna men nästan 13 år efter släppet av den första delen, Avatar: The Waterway presenterar sin första trailer.

En kontemplativ teaser som ger oss en kort glimt av Pandoras havsbotten

Vad ska man ta med sig från denna första glimt? För det första verkar James Cameron vara fast besluten att tänja på gränserna för de teknologier som redan implementerats på den första delen och återgivningen av Na’vi och de olika miljöerna är imponerande realistisk, särskilt i ljusets effekter och spel. För denna andra film har regissören också använt motion capture-dräkter som kan användas under vattnet, för ännu mer realism.

Denna första teaser sticker också ut från Hollywood-industrin genom sin redigering. Istället för att vattna oss med spektakulära och explosiva bilder, tar James Cameron den motsatta uppfattningen och föredrar att presentera Pandora för oss igen, växlande mellan redan sett miljöer och nya marina miljöer som kommer att vara kärnan i denna andra film av de fem som borde räknas i sagan..

Den kanadensiske regissören är känd för sin kärlek till havsbotten och det vattniga elementet, vilket framgår av de många bilderna över och under vatten som utgör denna trailer.

Vi kommer inte att veta något annat om filmens berättelse, förutom att Jake Sully och Neytiri nu är lyckliga föräldrar till fyra barn, inklusive Spider, en ung adopterad människa, och att återkomsten av människor kommer att tvinga dem att lämna sitt hem. för att nå Pandoras rev.

Det är nu nödvändigt att ha tålamod innan filmen släpps den 14 december 2022 på biograferna.

Avatar: The Way of the Water © © 20th Century Studios

Källa: 20th Century Studios

Relaterade Artiklar

Back to top button