Asus Zenbook: till det här priset är 14-tums ultrabook definitivt värt en omväg 🔥

Amazon erbjuder Asus Zenbook UX425EA-KI361T laptop till ett mycket attraktivt pris. Den här är desto mer attraktiv eftersom dess tekniska egenskaper inte lämnar någon oberörd.

asus_zenbook

Se Asus Zenbook-erbjudandet för 849 € på Amazon

Asus Zenbook, design och prestanda:

  • En riktigt kompakt bärbar dator
  • En mycket mångsidig konfiguration
  • En mycket tillfredsställande autonomi

En verkligt mångsidig bärbar dator

Zenbooks är datorer kända för sin extrema portabilitet. Modellen UX425EA-KI361T är inget undantag från regeln med en 14″ Full HD IPS-skärm med tunna kanter. Allt i ett 319 x 208 x 13,9 mm och 1,7 kg chassi, batteri ingår.

För 849€ har du en PC med en Intel Core i5-1135G7 Tiger Lake-processor (2,4 GHz, 4 kärnor och en TDP på ​​15W). Grafikkortet är integrerat i processorn, det är en Intel Iris Xe som till stor del gör jobbet.

RAM-minnet är 8 GB LPDDR4x 4266MHz. Var dock försiktig, den är svetsad och det går därför inte att uppgradera den. Det är priset att betala för att ha en ultratunn Zenbook, men det är helt ok när det gäller prestanda.

När det gäller minne kan du räkna med en 512 GB M.2 SSD som Windows 10 är förinstallerad på. Detta ger dig tillräckligt med utrymme för att lagra foton och dokument och särskilt två eller tre spel som inte är alltför giriga, oavsett om det gäller resurser eller förvaring.

En mycket attraktiv autonomi!

En av styrkorna med denna Asus Zenbook UX425EA-KI361T är dess batteritid. Det är en 4-cells 67Whr Li-Polymer-modell med en beräknad livslängd på cirka 9 timmar. Vilket är i det höga snittet av datorer av denna kaliber.

Du kommer också att ha något att tillfredsställa dig om du tittar på anslutningen, med en USB 3.0-port, två USB 4 Type-C Thunderbolt 4-portar, en HDMI-port, en microSD-port och en Ethernet-port. För att inte tala om allt som är trådlöst med WiFi 6 och Bluetooth 5.0

Se Asus Zenbook-erbjudandet för 849 € på Amazon

Asus Zenbook UX425EA-KI361T bärbar dator är en bra liten maskin som rekommenderas för sin extrema kompakthet, långa batteritid och mångsidighet. Den här drar nytta av en trevlig liten minskning på 15% på Amazon, vilket tar den från 999€ till 849€.

Hitta den bärbara datorn som passar dig

Letar du efter en ny bärbar dator? För att hitta rätt produkt inom din budget, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button