Asus Zenbook 13: utmärkt pris på denna bärbara dator med OLED-skärm

Vissa bärbara datorer sticker ut för sin datorkraft. Andra vill vara mer praktiska, med lätt vikt och minskad diagonal. Och så finns det Zenbook EVO-UX325, som söker kompromissen mellan dessa två universum. Med priset sänkt med 27 % för närvarande hos Fnac, är det ett bra tillfälle att upptäcka dess tekniska blad.

asus_zenbook

Asus Zenbook EVO-UX325 i två ord: liten storlek, stor prestanda

  • 16 GB RAM och en Intel Core i5…
  • … endast i en 13,3″-enhet
  • 512 GB SSD, en avsevärd hårddisk på daglig basis

Se Asus Zenbook-bärbara erbjudande för 879,99 € på Fnac

320 rabatt på den ultraportabla datorn från Asus

Först och främst några detaljer om den bra plan som vi har hittat åt dig. Med 27 % rabatt ser Asus Zenbook EVO-UX325 sitt pris falla under €900-strecket. Mer specifikt går priset från €1199,99 till €879,99, det vill säga en rabatt på €320.

Enheten, som presenterar sig som ett mycket bra mellanklassval, är därför ett mycket intressant pris-kvalitetsförhållande som för närvarande erbjuds av Fnac.

Naturligtvis kommer vi att behålla de vanliga fördelarna med handelssidan: gratis leverans eller möjligheten till ett gratis uttag i olika butiker i Frankrike; expressleverans med Fnac+; alternativ till förmånliga priser, såsom Microsoft 365 reducerat med 40 € eller 4 månaders prenumeration på Deezer Premium erbjuds, etc.

Asus Zenbook EVO-UX325: den lätta men robusta bärbara datorn

Nu till det tekniska bladet för denna PC, som är placerat i kategorin ultraportabla. Detta är anledningen till dess 13,3-tums full HD-skärm: att erbjuda en lätt transporterbar formel, med en låg vikt. Denna modell väger endast 1,14 kilo, den kan enkelt tas med dig, till exempel på kollektivtrafiken.

Som sagt, enheten ger inte upp datorkapacitet. Den bäddar in en Intel Core i5 1135G7-processor som kan klockas upp till 4,2 Ghz. Den har också en bra mängd RAM (16 GB) och en hårddisk på 512 GB. Alla dessa komponenter lovar snabb uppstart och smidig användning av applikationer, även resurskrävande.

Asus Zenbook EVO-UX325 är alltså en bra dator för mobila arbetare, men vars aktivitet kräver en högpresterande enhet. Observera att denna ultraportabla även inkluderar det traditionella bakgrundsbelysta tangentbordet, samt en pekplatta.

Se Asus Zenbook-bärbara erbjudande för 879,99 € på Fnac

Letar du efter en ny bärbar dator?

Varje dag designar tillverkare nya bärbara datorer som är anmärkningsvärda för sin prestanda eller sina praktiska aspekter.

Förutom den billiga dator som Fnac för närvarande erbjuder, erbjuder andra datorer solida fördelar. Upptäck dem i vår jämförelse av de bästa bärbara datorerna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button