Asus ROG Ryujin II AIO: kylsystem, ja, men med LCD-skärm tack!

Asus ROG Ryujin II © Asus

En ny version av Ryujin som kommer till oss i två varianter: 240 mm och 360 mm.

Republic of Games sortiment signerade Asus är inte på sitt första försök i form av vattenkylning. Med Strix LC, Ryuo och Ryujin har den till och med redan tre serier i sin katalog. Detta är en av dem som drar nytta av en uppgradering.

Läs också:
NVIDIA: Resizable BAR kan nu aktiveras för RTX 30 Founder’s Edition och de flesta tillverkare

Inbyggd 3,5 tums LCD-skärm

Ryujin II, som redan presenterades kort förra januari, går lite längre än den första versionen, som redan kännetecknades av integrationen av en 1,77-tums skärm i strukturen på vattenblock CPU:er.

Asus ROG Ryujin II © Asus

För denna nya version förändras inte konceptet och vi har därför fortfarande en imponerande radiator (240 mm eller 360 mm) och en vattenblock relativt biffig med 78,1 x 87,5 x 81 mm. Den senare innehåller 7:e generationens Asetek-pump, som klarar ett luftflöde på 19,41 CFM.

Mer “viktigt”, det nya vattenblock erbjuds nu med en 3,5-tums LCD-skärm, som är rymligare än den tidigare produkten. Den måste kunna visa all slags statistik, men även anpassade bilder/animationer.

Asus ROG Ryujin II 360 © Asus

Läs också:
En PC-byggare bygger en perfekt funktionell vattenkyld PS5

Noctua NF-F12 fläktar

På designsidan av Ryujin II har Asus därför behållit en struktur som är ganska lik den tidigare generationen. På sin sida nämner Asus fortfarande bara fallet med 360 mm-modellen.

Den senare innehåller därför en imponerande radiator helt i aluminium på 121 x 394 x 27 mm. Den har 380 mm långa rör och övervinns av tre fläktar, men inte vilka som helst eftersom Asus litar på österrikiska Noctua här.

Asus ROG Ryujin II 240 © Asus

Tre NF-F12-typ IndustrialPPC 2000 PWM valdes ut. De mäter 120 x 120 x 25 mm och kan anpassa sin rotationshastighet från 400 till 2 500 varv per minut. Deras flöde kan därmed nå 71,6 CFM / 121,8 m3h medan ljudnivån klättrar till maximalt 29,7 dBA.

Det återstår nu att veta den faktiska tillgängligheten för dessa två modeller och, naturligtvis, på vilken nivå smärtan kommer att vara.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button