Asus presenterar en ny MMO-orienterad mus: ROG Spatha X

Asus ROG Sparta X © Asus

För fem år sedan, 2016, marknadsförde Asus Spatha, en mus som distribuerades under varumärket Republic of Gamers och som redan riktade sig till MMO-spelare.

Denna ROG Spatha X, den kommer med tolv programmerbara knappar för att passa alla funktioner som är specifika för en modern MMO.

Läs också:
SteelSeries avslöjar sin nya RGB-förstärkta spelmus, Rival 5

Upp till 67 timmars batteritid

Om den första Spatha fortfarande finns på den officiella Asus ROG-webbplatsen är det möjligt att dess tillbakadragande kommer att ske snart. Tillverkaren har just bekräftat släppet av Spatha X som kompletterar eller ersätter den senare. Framtiden får utvisa.

Estetiskt sett är Spatha X också mycket nära sin förfader med liknande former i alla avseenden och strikt identiska dimensioner. Om vi ​​tittar närmare märker vi också att placeringen av knapparna är densamma.

Asus ROG Sparta X © Asus

Tekniskt sett har saker och ting förändrats mycket. Således har Asus valt en ny optisk sensor som kan klättra till 19 000 poäng per tum (mot 8 200 dpi på Spatha). På samma sätt är Spatha X valfritt trådbunden eller trådlös.

Asus tänker dock inte erbjuda Bluetooth, eftersom det trådlösa enbart fungerar via en 2,4 GHz RF USB-dongel. Det integrerade batteriet kommer att erbjuda upp till 67 timmars autonomi.

Den officiella releasen kommer att ske den 24 juni, och om inget pris har meddelats av Asus förväntar sig många bedömare mer eller mindre 150 dollar.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button