Asteroid kontra jorden: vår existens kan ta slut när som helst

Vi lever ständigt med tryggheten att leva för evigt, vi är övertygade om att ingenting i världen skulle kunna förstöra mänskligheten utom ödet, och istället borde vi lära oss att se livet som en förmögenhet, le varje dag och ha tacksamhet mot det. Å andra sidan har vi aldrig varit i sådan fara som 2022, så vi kan till och med förvänta oss ankomsten av en asteroid mot jorden!

Asteroid mot jorden: när himlakroppen kunde avslöja sig själv

Experter säger det, inte vi på Tecnoandroid. Varje år passerar asteroider i ‘närheten’ av vår planet, som lyckligtvis övervägs inte oroa dig. I de flesta fall är det så steniga fragment av små dimensioner som förstörs innan de når jorden, vilket inte orsakar någon skada, varken på oss eller på planeten.

Men hur länge kommer vi att kunna rädda vår hud? “Deklarerade INAF:s astrofysik i Bologna Daria Guidetti, under. Kvinnan reste sig det första offentliga evenemanget av det övervakade specialprojektet, som startade från Bologna 2019 med stöd av NASA

Experten erinrade också om att i 2029 en nära passage förutses som kommer att behöva övervakas med stor uppmärksamhet: Larmet kommer att bli verklighet om 7 år, men det är alltid bra att vara under försyn.

Relaterade Artiklar

Back to top button