Asteroid Coming: Det är närmare än vi tror, ​​det är vad som händer

Kommer det att slå oss eller kommer det inte att slå oss? Kommer vårt slut att dikteras av torka, ett krig eller ankomsten av en farlig himlakropp? Dessa och många andra frågor kretsar kring vår existens. Det finns i alla fall en visshet: världen är placerad under hot av något enormt och det kan vara en inkommande asteroid.

Asteroid kommer: När kommer den att dyka upp på jorden?

Låt oss gå vidare i ordning. Först och främst bör det noteras att varje år en enorm mängd steniga fragment närmar sig jorden som lyckligtvis löses upp innan de kastar sig mot oss. Det som återstår av påverkan är inget annat än ljusa meteorermed andra ord “fallande stjärnor”.

Och om dessa inte självförstörande, vad skulle hända med mänskligheten? Enligt vissa forskarnas avhandlingden chans att en asteroid kraschar på jorden är lång tid hög, men lyckligtvis kommer detta inte att hända på ett sekel. Å andra sidan är jorden ständigt hotad av asteroider, konstgjorda satelliter, rymdskräp, kometer, solens aktivitet och högenergifenomen i vår galax, ändå är vi fortfarande här och pratar och konfronterar varandra.

Hur som helst kan den närmaste faran för närvarande kopplas till 2029, när en asteroid kommer att passera mycket nära jorden. Trots allt kommer himlakroppen inte att träffa den eftersom den kommer att passera på avstånd från 30 tusen kilometer jämfört med oss. Det är sant, att prata om det för närvarande kan verka väldigt långt borta, men det skulle vara tillräckligt för att orsaka många problem. Låt oss göra oss redo för alla händelser, för massakern är bara 7 år bort och vi kanske inte är redo för påverkan.

Relaterade Artiklar

Back to top button