Astartes — När kejsaren själv lägger märke till din talang


Om det finns kortfilmer, som Blå ros
som skapar en värld full av finess och mildhet, ger vika för något säkert mer rått och våldsamt med Astartes.

Du behöver inte vara ett flodverk för att berätta fantastiska science fiction-historier. I Kort skönlitteratur, vi är intresserade av de bästa kortfilmerna och kortformaten av SF. Animation eller live-action, kända eller mer diskreta verk, franska eller någon annanstans… Alla är välkomna och får dig att drömma om elektriska får i några minuter.

Astartes : Space Marines i bra form

För några månader sedan tillkännagav Games Workshop sin önskan att fokusera sina ansträngningar på animering, och indikerade att många verk från Warhammer-universum var på gång. Byrån har därför rekryterat flera personer till projektet, däribland animatören Syama Pedersen. Den senare sågs efter hans mycket gedigna arbete på Astartesen kortfilm i 5 delar (här samlad i en enda video) som utspelar sig i Warhammer 40 000 universum.

Videon kan också ses på den officiella Astartes-sidan som drivs av Games Workshop.

Astartes © Syama Pedersen

Enkelt, men djävulskt effektivt

Sammanfattningen avAstartes är allt som allt ganska enkelt: det handlar om att följa anfallet av Space Marines i ett fientligt fartyg. Och vilket överfall! Utöver den obestridliga visuella och ljudkvaliteten hos helheten, som också förbättras med varje spel, utstrålar Imperiums hjältar, tack vare animationsarbetet, en känsla av kraft och lätthet som når sin höjdpunkt i snabba, intensiva, brutala, roliga slagsmål .

Vi väntar på att se vad Syama Pedersen kommer att kunna göra härnäst med medlen och välsignelsen från Games Workshop, för nivån här är redan mycket hög.

Teknisk dokumentation

  • Direktör: Syama Pedersen
  • Nationalitet: Nya Zeeland
  • Tillverkningsår: 2018-2020
  • Varaktighet: 13 minuter
  • Övriga poäng: Spelverkstad

Relaterade Artiklar

Back to top button