ASRock presenterar Wi-Fi 6E-kit för sina Intel- och AMD-moderkort

ASRock © © ASRock

ASRock nyligen tillkännagav lanseringen av två Wi-Fi 6E och Bluetooth 5.2 kit för sina kompatibla Intel och AMD moderkort. De låter dig helt enkelt uppgradera en konfiguration för att dra nytta av de senaste standarderna när det gäller anslutning.

Har du ett Intel- eller AMD ASRock-moderkort och vill lägga till Wi-Fi6E eller Bluetooth 5.2 till det? Tja, märket har de uppgraderingssatser du behöver. Den taiwanesiska tillverkaren har verkligen ritat två kompletta kit.

Två olika storlekar…

Dessa två kit är baserade på olika format, lär vi oss TechPowerUp. AMD-satsen är baserad på en M.2 2230-modul och är troligen utrustad med MediaTek MT7921K-kretsuppsättningen, medan Intel-satsen är baserad på CNVIo2-gränssnittet och en AX211- eller AX411-kretsuppsättning. Den kommer därför endast att vara kompatibel med ASRock Intel 600-seriens moderkort.

De två kiten som annonserats av ASRock är ändå kompatibla Dual Band 2×2. I övrigt finns två antenner, förlängningskablar samt en plastkåpa och en monteringsskruv för modulerna. Det är i nuläget inte känt vad prispositioneringen kommer att vara för dessa nya produkter, som ännu inte är listade hos fackhandeln.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button