Ashampoo Audio Recorder – grundläggande gratis ljudinspelare för Windows

Om du är en musiker, podcaster eller ljudtekniker som letar efter gratis programvara för ljudinspelning, har du kommit till rätt ställe. I det här inlägget kommer vi att lära oss om Ashampoo ljudinspelare , en gratis och mycket enkel programvara för ljudinspelning. Det är inte en funktionsspäckad programvara, men den tillhandahåller grundläggande krav som ljudinspelning med ett klick, enkel åtkomst till inspelade filer och klippning av ljudfiler.

Ashampoo ljudinspelare för Windows 10

Ladda ner och kör programmet på din Windows-dator. Det är ett väldigt enkelt program och huvudöversikten har allt. Det finns bara tre knappar i programmet – ” Inspelning”(Spela in) “Sluta(Stopp)” och “Uppspelning”(Spela) . Inget mycket att lära sig om.

Klicka på knappen Inspelning”(Spela in) för att starta inspelningen, och “Sluta(Stopp) » för att stoppa. Inspelade filer visas på den vänstra panelen. Klick(Klicka) på inspelningen du vill lyssna på och klicka på ” Spela”(Spela) .

I det nedre högra hörnet av huvudvyn ser du ytterligare tre flikar: ” Skära ut(Klipp)”, ” Döp om(Byt namn)” och ” inställningar(Inställningar) ” .

Döp om –(Byt namn – ) pennikonen är till för att byta namn på inställningar. Välj(Välj) vilken fil du vill byta namn på och klicka på den ikonen. Lägg till det namn du vill ha och klicka på ‘?’ ikon.

Service(Service) – flik ” Service(Tjänst) » innehåller alla länkar till erbjudanden Ashampoo nedladdningar och kommande uppdateringar från mjukvaruföretaget.

Rent generellt, Ashampoo ljudinspelare är ett trevligt och enkelt verktyg, perfekt för alla som letar efter ett enkelt ljudinspelningsprogram. Det finns många andra ljudinspelningsprogram tillgängliga på marknaden med många funktioner, men de flesta av dem är lite svåra att använda, speciellt för nya användare. . Inte många knappar och inte för många alternativ. Enkel och lätt mjukvara perfekt för dina grundläggande ljudinspelningsbehov. Du kan ladda ner den här(här). (här.) Det brukade vara shareware, men nu är det gratis.

Notera(Notera) . Varje Ashampoo-programvara (Ashampoo-programvara) har en genväg på skrivbordet som tar dig till mjukvaruutbudet Ashampoo .

Om du är musiker, podcaster eller ljudtekniker och letar efter gratis programvara för ljudinspelning, är du på rätt plats. I det här inlägget kommer vi att lära oss om Ashampoo ljudinspelare, som är en gratis och mycket enkel programvara för ljudinspelning. Det är inte en funktionsrik programvara men ger dig de grundläggande kraven som ljudinspelning med ett enda klick, enkel åtkomst till de inspelade filerna och trimning av ljudfilerna.

Ashampoo Audio Recorder för Windows 10

Ashampoo Audio Recorder för Windows 10

Ladda ner och starta programmet på din Windows-dator. Det är ett mycket enkelt program, och huvudöversikten har allt. Det finns bara tre knappar i programmet spela in, Slutaoch spela. Inget mycket att lära sig om.

Klicka på spela in knappen för att starta inspelningen och Sluta knappen för att stoppa. De inspelade filerna visas i den vänstra rutan. Klicka på inspelningen du vill lyssna på och klicka på spela knapp.

I det nedre högra hörnet av huvudöversikten ser du ytterligare tre flikar, Klipp ut, Byt namn och Inställningar.

Döp om- Pennikonen är för inställningarna för att byta namn. Välj vilken fil du vill byta namn på och klicka på den här ikonen. Lägg till det namn du vill ha och klicka på “?” ikon.

Service – Fliken Service har alla länkar om Ashampoo-erbjudanden, nedladdningen och de kommande uppdateringarna från mjukvaruföretaget.

Sammantaget är Ashampoo Audio Recorder ett trevligt och enkelt verktyg perfekt för alla som letar efter enkel programvara för ljudinspelare. Det finns många andra ljudinspelningsprogram tillgängliga på marknaden med fler funktioner, men de flesta av dem är lite knepiga att använda, särskilt för de nya användarna. . Inte många knappar och inte för många alternativ. Enkel och lätt mjukvara perfekt för dina grundläggande ljudinspelningsbehov. Du kan ladda ner den här. Det var shareware tidigare, men det är nu freeware.

notera: Varje Ashampoo-programvara har en genväg på ditt skrivbord, som tar dig till Ashampoo-programvaruerbjudandena.

Relaterade Artiklar

Back to top button