Aruba: kunder tvingas byta lösenord på grund av en cyberattack

Den här gången för att ha drabbats hårt av deras säkerhet är servrarna för Aruba. Verkligen. efter en allvarlig Cyber ​​attack förbi hacker experter, Aruba själv står förpliktigande dess kunder a ändra lösenord. All data skulle vara i fara personlig och de av faktureringInklusive referenser tillgång. Låt oss ta reda på detaljerna tillsammans och hur det kan försvara dig själv vem som är inblandad i saken.

Hårt slag mot Aruba som söker skydd för att skydda sina användare

Ett hårt slag mot säkerhetvad han genomgått de senaste dagarna Aruba. Företaget, att skydda sin kunder och skydda dess känslig data, springer energiskt efter skydd. Mellan förfaranden att sätta på plats finns det ändring av behörighet autentisering tillkundområde. Detta trots företagets försäkringar: “”.

Ett slags försiktighetsåtgärd för alla de användare som för några dagar sedan nåddes av en e-post från Aruba. Vid första anblicken kan det tyckas vara ännu en attack nätfiske. Lite i stil med dem som begåtts mot kunder i flera kända banker.

Tvärtom, kommunikationen av Aruba det var sant och officiell. Det kan också härledas fråne-postadress varifrån den skickades.

“”.

Detta är inledningen med vilken Aruba har rådde hennes klienter har blivit offer för en hackerattack. Inget att frukta dock, som företaget ser till att ingenting har kränkts. Men det obevakade förfarandet har initierat en lösning nödsituation.

Nödlösningen för att undvika dataskador och stöld

Verkligen Aruba skriver: “”.

I praktiken måste användaren för första gången logga in servering med en Nytt lösenord. Senare kommer det att kunna ändra den som han vill. Det viktiga är att riktigt personliga och känsliga uppgifter inte var det stulen.

Relaterade Artiklar

Back to top button