Armband och anslutna klockor, 3 nya produkter kommer till Fitbit

Fitbit Versa 3

Tillverkaren kommer under de kommande veckorna att erbjuda tre nya produkter vars bilder har läckt ut på webben.

Trots övertagandet av Google för några år sedan fortsätter Fitbit sin glada väg och erbjuder fortfarande många aktivitetsarmband och uppkopplade klockor.

En uppdatering mer än en ny modell för Fitbit Sense 2

Tillverkaren förbereder några nya funktioner för de närmaste veckorna, men tyvärr för honom har flera bilder delats av den berömda läckaren OnLeaks. Dessa bilder visar oss de tre nya produkterna som snart bör presenteras av det amerikanska företaget.

Första produkten presenteras idag med Fitbit Sense 2 som snart tar över efter tillverkarens dyraste uppkopplade klocka. Vid första anblicken bör smartklockan inte i grunden avvika från designen av den tidigare iterationen med ett rektangulärt format med mycket rundade kanter och en böjd skärm. Enheten ska finnas tillgänglig i tre färger som är guld, platina och en grafitnyans.

Fitbit Sense 2 © © OnLeaks

Vi föreställer oss att enheten kommer att behålla de flesta av sina komponenter, nämligen ett EKG, en pulsmätare och en sensor avsedd för stressanalys, samt vattenmotstånd till 50 meter.

En mer prisvärd klocka

Lite mer prisvärd, Fitbit Versa kommer också att uppdateras med en ny modell. Även här är det få nya funktioner på designsidan med en klocka som ser nästan exakt ut som den generation som säljs just nu. Nyheterna bör därför placeras under skärmen, eventuellt med tillägg av en kraftfullare processor.

Fitbit Versa 4 © © Fitbit

Vi hoppas att autonomin, beräknad till sex dagar på Fitbit Versa 3, också kommer att bli något bättre och att Fitbit kommer att behålla styrkorna hos sin mellanklass uppkopplade klocka. Vi kan nämna till exempel AMOLED-skärmen eller närvaron av ett GPS-chip utöver de olika kroppsanalyserna under dagen och under träning.

Ett nytt aktivitetsarmband med mer uttalade färger

Fitbit kommer äntligen att ge en frisk fläkt till sina anslutna armband med Fitbit Inspire 3. Designen kommer, till skillnad från de två klockorna, att utvecklas avsevärt med ett tjockare fodral som nu följer armbandets konturer. Enheten förväntas också gå bort från pastellfärger med svarta, gula och rosa färger.

Fitbit Inspire 3 © © OnLeaks

Vi måste nu vänta på en ordentlig presentation av dessa nya enheter. Med tanke på dessa officiella bilder bör detta inte dra ut på tiden.

Källa: 91Mobiler

Relaterade Artiklar

Back to top button