ARCH, motorcykelmärket skapat av Keanu Reeves, planerar att prova elektrisk

BÅGE

I en reklamfilm som publicerats på ARCHs varumärkeswebbplats diskuterar medgrundarna Keanu Reeves och Gard Hollinger framtiden för motorcykelkraft och pratar om elektriska, vilket kan vara en del av den framtida utvecklingen av deras specialanpassade cyklar.

En kort, men inte obetydlig anspelning på el, som talar för att ARCH även kommer in på marknaden för elmotorcyklar.

Skräddarsydda elmotorcyklar kommer snart?

Om du inte visste att skådespelaren Keanu Reeves (Matrisen, John Wick) hade grundat ett företag som skapar specialanpassade motorcyklar, nu vet du det. ARCH skapades 2011 av Keanu Reeves och hans vän Gard Hollinger efter att paret kom ihop över en beställning på en anpassad Harley-Davidson från den berömda skådespelaren.

Företaget verkar fungera bra, vilket framgår av dess livslängd på mer än 10 år. På sin hemsida publicerade ARCH en reklamfilm om varumärket med en intervju av de två medgrundarna i bakgrunden. Mot slutet av videon berättar Hollinger om framtiden: “Vi lever i en tid nu då det pratas så mycket om vad som driver framtidens fordon … och så tanken på att kunna utveckla våra egna drivlinor – oavsett om det är elektriskt eller internt – jag tror att alla dessa saker gör ARCH till vad det är”.

Ett inte oväsentligt citat eftersom det fanns kvar i den sista redigeringen av videon. Om ARCH vänder sig till skapandet av elektriska motorcyklar snart, kommer det att vara ett av de sällsynta märkena som erbjuder kryssare (dess specialitet) med denna typ av motor.

Om samma ämne:
LiveWire S2 Del Mar: en lättare och billigare elmotorcykel i sikte på Harley-Davidson

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button