Är PlayStation värt det nu?

Spelströmningstjänsternas popularitet(Spel) har vuxit, men få har haft inverkan på Xbox Games Pass . Sony försökte konkurrera med PlayStation Nu, men den ursprungliga versionen av tjänsten lämnade mycket övrigt att önska. På grund av den höga priser(prispoäng), prestandaproblem och ett mindre bibliotek PlayStation Nu har haft sin beskärda del av kritiker.

Service PlayStation Nu har utvecklats under åren. Dessa förändringar har fått människor att omvärdera värdet PlayStation nu. Tack vare(Mellan) förbättrat bibliotek, reducerat pris och betydande prestandaförbättringar PlayStation Nu är det definitivt värt det.

Om du är en viss typ av spelare, vill säga. Denna recension tittar på spelbibliotek(spelbibliotek), prestanda och mer i PlayStation Now för att hjälpa dig avgöra om det är värt ett försök eller inte.

PlayStation har nu över 800 spel(PlayStation har nu över 800 spel)

PlayStation Now har spel från eran PS2 , PS3 och PS4(PS4-eran). Detta är ett utmärkt val för spelare som vill uppleva klassiska spel från tidigare konsoler. Spel för PlayStation 2(PlayStation 2) och Playstation 3 är endast tillgängliga via streaming, men ändringar i tjänsten har minskat eftersläpningen som tidigare gjort många spel ospelbara.

Med en tillräckligt stark anslutning kan du spela nästan vilket spel som helst utan fördröjning. Även om du inte har mycket bra anslutning(anslutning är inte), spel som Dark Cloud 2 är perfekt återgivna även med en liten fördröjning. Du behöver bara undvika skyttar, eftersom att försena dem kan göra att skott inte registreras.

Spelsamlingen uppdateras varje månad, men utbudet av äldre spel är lite sparsamt. Titlar PlayStation 2 är särskilt begränsade, men det finns några stora spel värda att kolla in, inklusive Harvest Moon : En underbar Livet och Red Faction(Livet och Red Faction).

Spel för PlayStation 3(PlayStation 3) inkluderar flera rollspel(RPG), inklusive spel från serien Atelier(Atelierserier) och trilogier Läderlappen : Arkham Asylum(Arkham Asylum-trilogin) och också biochock .

Playstation 4 dominerar tjänsten, men det är ofta ett plus för spelare som vill spela moderna titlar som kan vara flera år gamla. PlayStation Now har börjat erbjuda mycket nyare spel under en begränsad tid, vilket gör att prenumeranter kan kolla in titlar som t.ex. Metro Exodus och Just Cause(Metro Exodus och Just Cause) 4.

Om du inte är särskilt bra förening(anslutning är inte) men du vill prova spel för PS4 , den goda nyheten är att du kan ladda ner dem direkt till din hårddisk och spela dem utan dröjsmål. Det här alternativet är dock endast tillgängligt för spel för PS4.

Du kan streama PlayStation Now-spel på PC(Du kan strömma PlayStation Now-spel till PC)

Om du spelar vidare PC,(PC-spelare) men vill veta vad som händer med spelen PlayStation nu kan du streama spel PlayStation Nu på PC. Det här är ett bra sätt att bli bekant med spel som du kanske har missat tidigare. Men för att spela spel behöver du en kompatibel kontroller (helst Dualshock 4).

PS Nu Minsta rekommenderade hastighet – Hastighet nedladdningar 5 Mbps(Mbps nedladdning) , men ju snabbare desto bättre. Se också till att ha så lite ping som möjligt. Försök använda ethernet-kabel(Ethernet-kabel) för att upprätta en direkt anslutning för att minska latens.

PlayStation kostar nu $9,99 per månad

PS Används nu för att debitera $19,99 per månad. Även om det inte nödvändigtvis är dåligt pris(prispoäng) tar andra streamingtjänster mindre. Xbox Spelpass värt det(Games Pass) endast $9,99 per månad för konsolversionen och $14,99 för desktopversionen konsoler och PC(konsol och PC-version).

Med det i åtanke Sony rättade till det pris(prispoäng) och tar nu bara $9,99 per månad för PS Now, vilket gör det mycket mer attraktivt för spelare. Det ger också spelare en sju dagars gratis provperiod för att prova tjänsten och själva bestämma om den är värd att behålla.

Är PlayStation värt det nu?(Är PlayStation nu värt det?)

Om du hade ställt den här frågan för minst ett år sedan hade svaret varit ett rungande nej. Och nu? Sony sänkt kostnaden för tjänsten oktober(oktober) förra året och ökade antalet spel som lagts till tjänsten. Varje månad PlayStation Nu blir det lite bättre.

Fast innan konkurrens med Xbox Games Pass fortfarande långt, PlayStation Nu är på rätt väg. Om biblioteket fortsätter att växa och bli mer kontrollerat (ungefär som spel pass bibliotek(Games Pass-biblioteket) ), PS Now kommer att vara en måste-ha-utmanare streamingtjänst(strömningstjänst).

Den kostnadsfria provperioden är värd att kolla in. Det tar inte mycket tid. Allt du behöver är PlayStation Network-konto(PlayStation Network-konto) med en registrerad betalningsmetod, Dual Shock 4 kontroller(DualShock 4) , en aktiv PS Now-prenumeration (eller gratis provperiod) och en aktiv bredbandsuppkoppling(bredbandsuppkoppling) . Prova i sju dagar och se vad du tycker.

Om du vill spela spel för PS2 , PS3 och PS4 utan någon skyldighet, PlayStation Nu är det definitivt värt det.

Spelströmningstjänster har ökat i popularitet, men få har påverkat Xbox Games Pass. Sony försökte jämföra med PlayStation Now, men den första versionen av tjänsten lämnade mycket övrigt att önska. Mellan det höga priset, prestandaproblem och mindre bibliotek hade PlayStation Now sin del av kritiker.

PlayStation Now-tjänsten har sett förändringar de senaste åren. Dessa förändringar har fått folk att omvärdera om PlayStation Now är värt det. Mellan ett förbättrat bibliotek, sänkt pris och enorma prestandaförbättringar är PlayStation Now definitivt värt det.

Om du är en viss sorts spelare, vill säga. Den här recensionen tittar på spelbiblioteket, prestanda och mer av PlayStation Now för att hjälpa dig avgöra om det är värt att prova själv eller inte.

PlayStation har nu över 800 spel

PlayStation Now har spel från PS2-, PS3- och PS4-eran. Det är ett utmärkt val för spelare som vill utforska klassiska titlar från tidigare konsoler. PlayStation 2- och PlayStation 3-spelen är endast tillgängliga via streaming, men ändringar i tjänsten har minskat fördröjningen som tidigare gjort många av spelen ospelbara.

Med en tillräckligt stark anslutning kan du spela nästan vilken titel som helst utan att fördröjning kommer i vägen. Även om din anslutning inte är bra, är titlar som Dark Cloud 2 perfekt spelbara även med lite fördröjning. Du vill bara undvika skyttar, eftersom fördröjningen på dem kan göra att skott inte registreras.

Samlingen av spel uppdateras varje månad, men urvalet för äldre spel är lite smalt. PlayStation 2-titlarna är särskilt begränsade, men det finns flera stora spel värda att kolla in, inklusive Harvest Moon: A Wonderful Life och Red Faction.

PlayStation 3-titlarna inkluderar flera RPG-spel inklusive bidrag från Atelier-serien och Batman: Arkham Asylum-trilogin, samt BioShock.

PlayStation 4 dominerar tjänsten, men det är ofta en markering i pluskolumnen för spelare som vill spela moderna spel som kan vara några år gamla. PlayStation Now har börjat erbjuda mycket nyare spel under en begränsad tid, vilket gör att prenumeranter kan kolla in titlar som Metro Exodus och Just Cause 4.

Om din anslutning inte är bra men du vill prova PS4-titlarna, finns det goda nyheter: du kan ladda ner dem direkt till din hårddisk och spela dem utan fördröjning alls. Det här alternativet är dock endast tillgängligt för PS4-spel.

Du kan streama PlayStation Now-spel till PC

Om du är en PC-spelare men vill se vad tjafset handlar om med PlayStation-spel kan du nu streama PlayStation Now-spel till PC. Det är ett bra sätt att uppleva titlar som du kanske har missat tidigare. Du behöver dock en kompatibel kontroller (helst en DualShock 4) för att spela spelen.

Minsta rekommenderade hastighet för PS Now är en nedladdningshastighet på 5 Mbps, men snabbare är bättre. Se till att du har så lite ping som möjligt också. Försök att använda en Ethernet-kabel för att upprätta en direktanslutning för att minska eftersläpningen.

PlayStation kostar nu $9,99 per månad

Tidigare debiterade PS Now $19,99 per månad. Även om det inte nödvändigtvis är ett dåligt pris, tar andra streamingtjänster mindre. Xbox Games Pass debiterar endast $9,99 per månad för konsolversionen och $14,99 för konsol- och PC-versionen.

Med det i åtanke justerade Sony sin prispunkt och tar nu bara $9,99 per månad för PS Now, vilket gör det till ett mycket mer attraktivt perspektiv för spelare. Det ger också spelare en sju dagars gratis provperiod för att prova tjänsten och själva avgöra om den är värd att behålla.

Är PlayStation nu värt det?

Om du hade ställt den här frågan för ett år sedan, skulle svaret ha varit ett rungande “nej”. Men nu? Sony sänkte priset på tjänsten i oktober förra året och har ökat tillägget av spel till tjänsten. Varje månad blir PlayStation Now lite bättre.

Även om det fortfarande är långt ifrån att konkurrera med Xbox Games Pass, är PlayStation Now på rätt väg. Om biblioteket fortsätter att växa och blir mer kurerat (ungefär som Games Pass-biblioteket), kommer PS Now att vara en utmanare för en streamingtjänst som måste ha.

Den kostnadsfria provperioden gör det värt att kolla in, om inte annat. Det krävs inte mycket. Allt du behöver är ett PlayStation Network-konto med en registrerad betalningsform, en DualShock 4-kontroller, en aktiv PS Now-prenumeration (eller den kostnadsfria provperioden) och en aktiv bredbandsanslutning. Ge det ett försök i sju dagar och se vad du tycker.

Om du vill spela PS2-, PS3- och PS4-spel utan förpliktelser, så är PlayStation Now definitivt värt det.

Relaterade Artiklar

Back to top button