Apples keynote äger rum den 18 oktober: Macbook Pro M1X på programmet?

Apple Event 18 oktober 2021 © Apple

Nästa Apple-konferens har precis hittat ett datum: mötet ges den 18 oktober.

Som väntat som vanligt kommer denna keynote endast att äga rum online, vilket var fallet för den som tillkännager iPhone 13, iPad 9 och Mini 6.

“Vänta”, konferensen kommer

Utan förvarning har Cupertino-företaget just meddelat, genom Greg Joswiak (Apples vice vd för marknadsföring), att nästa “Apple Event” kommer att hållas den 18 oktober 2021 klockan 10:00 PDT, det vill säga 19:00 i Frankrike.

Under dess falska luft av en hyperrymdscen direkt ur sagan Stjärnornas krigtillkännagivandevideon ger oss ett möte med ett nyckelord: ” Släppt lös », översatt av märket som « vänta ” på franska. Blandningen av dessa två uppgifter kan säga en sak: allt kommer att gå väldigt snabbt. Gillar du den framtida Macbook Pro M1X, som väntas i flera månader och eventuellt lanseras i höst?

Det skulle inte heller vara omöjligt att se AirPods 3 anlända, som var frånvarande från Apples senaste konferens. Enligt de senaste läckorna som publicerats ska släppet ha ägt rum samtidigt som iPhone 13-serien. En liten fördröjning på grund av den eviga bristen på lager för tillfället kan därför göra ett tillkännagivande den 18 oktober konsekvent.


Källa: Twitter

Relaterade Artiklar

Back to top button