Apple Watch: uppdateringen watchOS 8.3 skulle göra att vissa laddare från tredje part inte fungerar

Apple Watch Series 7 recension © Mathieu Grumiaux för Clubic

För några dagar sedan kanske du har uppdaterat din Apple Watch till den senaste versionen av watchOS 8.3.

Och sedan dess kan du ha problem med laddningen…

Tredjepartsladdare som kämpar med watchOS 8.3?

För fjorton dagar sedan rullade Apple ut version 8.3 av watchOS, programvaran som driver Apple Watch. En uppdatering som uppenbarligen ger sin del av optimeringar, men som också sticker ut för en oro relaterad till omladdningen av toquante-signerade Apple.

Faktum är att många användare har rapporterat laddningsproblem sedan uppdateringen till watchOS 8.3. Konkret laddas klockan upp i några sekunder, sedan stannar processen utan uppenbar anledning.

watchOS 8 © Apple

Problemet påverkar vissa innehavare av den nya Apple Watch Series 7 som använder en laddare från tredje part. Användare förklarar särskilt att deras 3-i-1-laddare från Amazon fungerade perfekt innan uppdateringen, innan den blev oanvändbar när klockan byttes till watchOS 8.3.

Observera att andra laddare inte verkar visa tecken på svaghet. Oron verkar fokusera på de senaste Apple-klockorna, även om äldre generationer inte är immuna.

För närvarande är det svårt att förstå sambandet mellan watchOS 8.3 och denna plötsliga inkompatibilitet hos Apple Watch med vissa laddare från tredje part. Det kommer därför att bli nödvändigt att vänta till nästa systemuppdatering för att se problemet åtgärdat (eller inte).

Källa: Softpedia

Relaterade Artiklar

Back to top button