Apple Watch Ultra: vad säger de första testerna oss?

Apple Watch Ultra © © Apple

Vad tycker amerikanska testare om Apple Watch Ultra? Svaret i vår pressgranskning.

Under sin sista keynote presenterade Apple sin första Watch Ultra, en högkvalitativ uppkopplad klocka som har en bättre design och flera mer avancerade sportfunktioner än andra modellers. Vissa amerikanska medier har redan kunnat testa smartklockan och har publicerat sina intryck: här är vad man ska komma ihåg.

En stor, ljus skärm, men en klocka som inte kan bäras av alla

När det gäller design är inte alla testare överens.Gränsen och Techradar tror att användaren snabbt kan anpassa sig till 49 mm boetten och att med lite övning så är klockans storlek och vikt inte så märkbar. CNET och CNBC är inte av denna åsikt. Enligt de två publikationerna är Apple Watch Ultra inte lämplig för alla handleder. För testaren CNBC, klockan var inte designad för kvinnor när det gäller komfort och estetik. “ Under mitt test fick jag många kommentarer. “Det ser löjligt ut på dig,” sa en vän till mig. “Det ser ut som en dator ligger på din handled”, svarade en annan. »

Skärmen är enhällig. Alla tester vi har läst framhäver den dagliga komforten som den stora panelen som utrustar klockan ger, oavsett om det är för läsning, surfning eller handlingar som att skriva meddelanden. Ljusstyrkan på skärmen bidrog också till den allmänna entusiasmen, inomhus eller utomhus. Gränsen likväl specificerar att det är svårt att slå transflexiva skärmar med solljus “.

Den bästa batteritiden på Apple Watch, men…

Autonomi har alltid varit en svag punkt för Apple Watch, Gränsen är nöjd med Apple Watch Ultra. Testaren blev positivt överraskad över smartklockans uthållighet, och uppskattade att den kan hålla i nästan 48 timmar vid standardanvändning, medan Apple-märket annonserar 36 timmar. CNET godkänner också denna autonomi, som är vida överlägsen alla andra klocka från tillverkaren.

CNBC noterar att annan Apple Watch-sömnspårning inte används av vissa användare på grund av batteritiden, och Apple Watch Ultra löser detta problem. Men testet belyser också det faktum att det kan vara väldigt obehagligt att sova med en så stor apparat på handleden. Techradar är den minst övertygade om detta ämne och anser att trots förbättringarna förblir autonomin för smartklockan för låg.

Ett stort ja till åtgärdsknappen

Om det finns en nyhet som är enhällig är det åtgärdsknappen. ” Alla Apple Watches bör ha en åtgärdsknapp “, skrivande Gränsen. Denna programmerbara nyckel är inte bara en gadget och är verkligen väldigt användbar, enligt alla testares åsikt.

Åtgärdsknappen kan till exempel användas för att snabbt notera en intressant plats. ” Den avsedda användningen är för vandrare som ser ett imponerande vattenfall och vill komma ihåg dess läge. Jag skulle vara mer benägen att använda den för att markera en restaurang som jag har passerat så att jag kan slå upp den senare “säger Sofia Pitt, av CNBC.

Alla tester är också dityrambiska på den nya dual-band GPS, som är mycket mer exakt än på de andra modellerna. Gränsen, CNET och Techradar beklagar dock frånvaron av offline-kartläggning och en lata navigeringsfunktion som är nöjd med ett minimum.

För att avsluta

Efter en veckas testning tror jag inte [l’Apple Watch Ultra] kommer att skaka upp Garmin, Polar eller Coros klockor för Iron Man, vandring eller dykning entusiaster, åtminstone inte ännu “, säger testaren av Gränsen. Han ser Apple Watch som en produkt för mellanidrottare snarare än proffs.

För CNETdet är “ den mest spännande klockan på flera år ”, även om tävlingen klarar sig bättre vad gäller idrottsfunktioner och kartläggning.

CNBC anser för sin del att köpet av klockan kan motiveras för seriösa idrottare, men att det inte är värt sin kostnad bara för den större skärmen och den bättre autonomin, med tanke på prisskillnaden mot andra modeller.

För TechradarWatch Ultra är utan tvekan den bästa smartklockan som finns “. Media beskriver det som ett enkelt köp för konsumenterna.

Källor: Gränsen, CNET, CNBC, TechRadar

Relaterade Artiklar

Back to top button