Apple Watch Series 7 drar nytta av ett prisfall

Vi firar alltid starten av läsåret på Clubic med ännu ett erbjudande som inte kan tackas nej till en exceptionell produkt.

Apple Watch Series 7 © Apple

Här är den berömda Apple Watch Series 7 uppkopplade klockan som, några timmar före presentationen av sin lillasyster, drar nytta av en mycket betydande rabatt. Det är en version som döljer många överraskningar och som kommer att stötta dig dagligen.

Apple Watch Series 7 i korthet

  • En spektakulär 1,9-tumsskärm
  • Alltid fler funktioner för sport och hälsa
  • Galen prestanda och supersnabb laddning

Således säljs Apple Watch Series 7 för närvarande för 359,99 € istället för 379,99 €.

Hitta Apple Watch Series 7 för 359,99 € på Amazon

En liten rabatt perfekt för läsårets början

Den 7 september kommer Apple att lyfta slöjan för sina framtida uppkopplade enheter. Om alla väntar på nästa iPhone vid tur, kommer smartklockor också att hedras under den amerikanska firmans keynote. Men innan vi blickar framåt, låt oss gå tillbaka till nuet med denna kampanj som för närvarande gäller på Apple Watch Series 7.

Amazon har ansvaret. Onlineförsäljningsjätten tillämpar gratis hemleverans och utlämningsställe för alla sina kunder. Betalning i fyra delbetalningar utan kostnad på €90 per delbetalning är också tillgänglig. Garantin gäller i två år.

Apple Watch Series 7: en tidlös klocka

Låt oss gå vidare till de främsta fördelarna med denna anslutna klocka som är utrustad med en 1,9 tums OLED-skärm med en definition på 396 x 484 pixlar. En extremt bekväm och behaglig att titta på kakel. All information kommer att visas där distinkt med ett maximum av detaljer. Den utrustade processorn ger en formidabel prestanda. Ingen avmattning kommer att störa dig. Operativsystemet watchOS 8 förblir både intuitivt och mycket komplett när det gäller dess funktionalitet.

Således innehåller denna Apple Watch Series 7 allt som behövs när det gäller hälsa. Du kommer att kunna mäta syrenivån i blodet, utföra ett elektrokardiogram, analysera din sömn och få hjälp via nödsamtal. När det kommer till sport stöds många aktiviteter som cykling, löpning, styrketräning och simning. Räkna med cirka 18 timmars batteritid och vattentäthet på upp till 50 meters djup.

Apple Watch Series 7

Hitta Apple Watch Series 7 för 359,99 € på Amazon

Om du behöver få ytterligare information om denna anslutna klocka rekommenderar vi att du läser vår Apple Watch Series 7-recension.

Alla klockor för att hålla kontakten

Naturligtvis är Apple Watches för användare som uppskattar Apples varumärkes ekosystem. Om detta inte är ditt fall kan det vara nödvändigt att lyfta fram andra modeller. Detta är bra eftersom alla de bästa uppkopplade klockorna är sammanställda på den här adressen.

Relaterade Artiklar

Back to top button