Apple Watch Series 3: för mindre än 180 € är Apple Connected Watch ett riktigt bra Black Friday-erbjudande

Apple Watch Series 3 hade aldrig sett priset sjunka så mycket med ett pris på endast 179€. För att dra nytta av det, gå till Fnac- och Darty-sajterna, som nu erbjuder dig detta Black Friday-erbjudande som du inte får missa.

1

Apple Watch Series 3 har aldrig varit så prisvärd

  • 38 mm pekskärm
  • Dina aviseringar och applikationer på handleden
  • En sport- och hälsocoach alltid tillgänglig

Se Apple Watch Series 3 38 mm-erbjudandet för 179,99 € på Fnac

Se Apple Watch Series 3 38 mm-erbjudandet för 179,99 € hos Darty

En komplett uppkopplad klocka för mindre än 200€

Apple Watch är den mest populära smartklockan i världen men också en av de dyraste som finns. Lyckligtvis är Black Friday där för att du ska kunna dra nytta av alla dess fördelar till ett pris som är helt acceptabelt för din budget.

För endast 179,99 € erbjuds Apple Watch Series 3 till sitt bästa historiska pris. Tillgänglig omedelbart, du får den bara några dagar efter din beställning och den mest otåliga kan självklart begära ett uttag från en butik nära dem så att du bara behöver vänta några timmar innan du börjar använda den.

Apple Watch Series 3: en uppkopplad klocka som är användbar dag och natt för alla dina aktiviteter

Apple Watch Series 3 skiljer sig inte från sina storasystrar och erbjuder dig i denna modell som erbjuds av Fnac och Darty en 38 mm skärm, som passar tunna handleder. Utrustad med en OLED-panel är skärmen självklart taktil men du kan använda den digitala kronan för att navigera genom de olika menyerna.

Apple Watch fungerar bara med iPhones och kommunicerar konstant med smarttelefonen för att visa dig alla dina aviseringar som meddelanden eller e-postmeddelanden men även samtal. Du kan också skicka ett meddelande till dina nära och kära direkt från klockan med hjälp av Siri röstassistent.

Apple Watch Series 3 kan även spela musik åt dig med trådlösa hörlurar eller hörlurar anslutna via Bluetooth via Music-applikationen och Apple Music-tjänsten, men även från Spotify.

Den uppkopplade klockan är också och framför allt en följeslagare för en hälsosammare vardag. Dess sensor på baksidan analyserar din puls i realtid men också antalet steg som tas dagligen. tre ringar, som symboliserar antalet kalorier, aktivitetsminuterna och timmarna stående, måste göras varje dag för att utvecklas och förbättra sin fysiska kondition.

Många övningar är också tillgängliga från applikationen med samma namn för att registrera dina förbrända kalorier och dina olika poster. Nu är Apple Fitness+, en betald hemträningstjänst, kompatibel med klockan för att hjälpa dig att öka din kondition. Tre provmånader erbjuds vid köp av klockan.

Se Apple Watch Series 3 38 mm-erbjudandet för 179,99 € på Fnac

Se Apple Watch Series 3 38 mm-erbjudandet för 179,99 € hos Darty

Alla anslutna klockor finns redan i vår jämförelse

Om du vill veta mer om alternativen till Apple Watch Series 3, särskilt om du inte har en iPhone, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa anslutna klockorna 2021.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button