Apple Watch SE 2 kan ha några trevliga överraskningar i beredskap för oss

Apple Watch SE GPS © Apple

Nästa generation av Apple Watch SE kan vara mycket mer kapabel än den föregående.

Mark Gurman, Apples produktspecialist, förutspår ett mycket hektiskt slut på året och början till 2023 för Cupertino-företaget. Om vi ​​skulle förvänta oss att se flera iPhone 14-modeller, nya Mac-datorer, iPads eller till och med en ny generation av AirPods Pro, kan en överraskning vara på agendan angående Apple Watch SE 2 .

Tre nya modeller av Apple Watch

Som vanligt bör Cupertino-företaget erbjuda flera uppkopplade klockor till olika priser. För närvarande är Watch Series 7 baserad på ett S7-chip, vilket inte skiljer sig särskilt mycket från S6-chippet som drev den tidigare generationen. Enligt Gurmans publikationer kan S8-chippet som ska fungera som basen för Apple Watch Series 8 visa tekniska egenskaper mycket nära S7-chippet.

När det gäller de andra två Watch som kommer i slutet av nästa år, borde det vara en ny generation av SE-klockor samt en mer motståndskraftig modell för idrottare.

Som tillkännagavs på WWDC tidigare denna månad kommer Apple Watch Series 3 inte att vara kvalificerad för nästa watchOS 9-uppdatering. Eftersom detta markerar slutet på Series 3, tror Gurman att modellen av Apple Watch SE kan positionera sig på sitt nuvarande försäljningspris . Som ett resultat är det fullt möjligt att se SE 2-generationen skaffa nya sensorer som tidigare var reserverade för dyrare modeller.

Svar i september, om Apple lyckas hålla takten och presentera sina nya klockor tillsammans med iPhone 14.

Om samma ämne:
En kvinna som var instängd i en isig flod räddades av sin Apple Watch

Källa: Telefon Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button