Apple Watch Pro skulle vara “en sak till” i Apples nästa Keynote

Apple Watch Series 7 © Apple

Vi är nu bara ett stenkast från nästa Apple Keynote, en konferens som kommer att lyfta slöjan om varumärkets framtida utbud av enheter. Som en ” en sak till “, menyn sammansatt av Apple borde ge oss en första glimt av Apple Watch Pro.

Några dagar efter att ha bekräftat datumet den 7 september för tillkännagivandet av iPhone 14, får vi nu veta att Cupertino-företaget mycket väl kan avslöja en avancerad version av sin uppkopplade klocka som en “liten” överraskning.

Apple Watch Pro: “en sak till” med Keynote?

När en händelse närmar sig svirras alltid rykten om potentiella tillkännagivanden. Och det är inte Apples nästa Keynote som kommer att avvika från denna regel. Faktum är att om iPhone 14 (liksom dess olika iterationer) kommer att vara i hjärtat av konferensen som anordnas av Apple-varumärket, kommer smarttelefonen inte att vara den enda som kan sträcka sig i rampljuset.

Den 7 september kommer Apple-märket också att avslöja sin Apple Watch Series 8 för allmänheten. Allt talar dock för att det kaliforniska företaget borde komma med en annan tillgång i rockärmen, nämligen Apple Watch Pro, en avancerad version av sin uppkopplade klocka. Ett tillkännagivande som borde fungera som ” en sak till “, enligt informationen som delas av WCCFTech.

De första ryktena kring Apple Watch Pro

Enligt en pålitlig rapport från Kina lär man sig att Apple Watch Pro skulle vara utrustad med en 1,99 tums platt skärm och att den, till skillnad från de vanliga Apple Watches, inte skulle släppas i flera varianter av storlekar utan bara i 47 millimeter. Därmed skulle denna klocka, med platta kanter och en mer imponerande design, ha en större skärm än vanligt och ska samtidigt vara mer robust. Det ser också ut som att det kommer ut på marknaden inom en inte alltför avlägsen framtid, även om till vilket pris ännu inte har upptäckts.

Notera slutligen att varumärkets framtida operativsystem uppenbarligen kommer att stå i centrum för uppmärksamheten och att något nytt kan dyka upp kring iPads för att fira surfplattans tioårsjubileum. Hur som helst, vi ger dig en tid den 7 september från 19:00 för att upptäcka alla meddelanden!

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button