Apple Watch “Extreme Sports” skulle komma i år, vad vi vet

Apple Watch Series 7 © Apple

Denna nya version av ansluten klocka från Apple skulle rikta sig till extrema idrottare och skulle ge mycket mer motstånd mot stötar.

Starten av läsåret lovar att bli hektisk för Apple som, förutom presentationen av iPhone 14, kommer att presentera sin nya generation av Apple Watch.

Tre nya Apple Watches för 2022

Enligt de många korridorrykten som redan har surrat i flera veckor skulle den kaliforniska tillverkaren ha tre nya uppkopplade klockor i sina lådor för slutet av 2022.

Apple skulle därför erbjuda Apple Watch Series 8, som borde följa i fotspåren av Apple Watch Series 7, med en oförändrad design och en processor som inte skulle utveckla mycket men nya hälsofunktioner som kroppstemperaturbedömning.

Apple bör också tillkännage en ny version av sin Apple Watch SE, som bör inkludera de flesta av teknikerna från märkets tidigare anslutna klockor till ett mer överkomligt pris för allmänheten, och slutligen en Apple Watch Series 8 “Extreme Sports” Edition som intresserar oss idag, även om detta namn ännu inte är officiellt eller bekräftat.

En bredare och mer slagtålig “all-terrain”-version

Mark Gurman från Bloomberg verkar ha lite ny information om denna version som skulle vara tillägnad sportentusiaster av bergsresor eller lopp på slingrande och svåråtkomliga stigar.

Den anslutna klockan skulle erbjuda en något större skärm, med en 7 % större visningsyta än Apple Watch Series 7. Perfekt för enklare läsning av hälso- och aktivitetsinformation i full ansträngning.

Höljet skulle vara mer motståndskraftigt och skulle byta ut aluminium mot mycket mer robust metall. Skärmen skulle också vara tjockare för att stå emot alla stötar eller eventuella fall. Apple skulle också kunna dra fördel av denna nya tillväxt för att erbjuda ett lite större batteri som skulle tillåta det, hoppas vi, att överskrida 18 timmars autonomi för att klara ribban för hela dagen.

I övrigt skulle denna Apple Watch Series 8 “Extreme Sports” Edition erbjuda ett tekniskt blad och en lista med funktioner som liknar den klassiska modellen, med samma S8-processor och samma hälsosensorer.

Vi ses nu nästa september för att följa Apples tillkännagivanden och lära dig mer om dessa olika Apple Watch-modeller.

Källa: Wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button