Apple Watch 8 kommer i 3 nya modeller och kommer med stora uppdateringar för aktivitetsspårning

Apple Watch © © Jozsef Hocza / Unsplash

Stora förändringar är att vänta för lanseringen av Apple Watch Series 8, enligt Mark Gurman, journalist specialiserad på varumärket på Apple.

I sitt PowerOn-nyhetsbrev publicerat den Bloombergförsäkrar han att 2022 kommer att vara ” det största året i Apples smartwatchhistoria sedan lanseringen av den första modellen 2015.

En serie dedikerad till extremsporter

Två år efter lanseringen av Apple Watch Series 7, som framför allt medförde förändringar i designen av klockan med en större urtavla än sina föregångare, förbereder Cupertino-företaget för lanseringen av sitt nya flaggskepp. Och det ser ut som att den har fler nya funktioner än den tidigare Watch Series 7.

Om det finns rykten om att en Apple Watch Series 8 kommer i tre storlekar istället för två, sa Mark Gurman att tre distinkta modeller kommer att lanseras: Apple Watch Series 8, en ny Apple Watch SE samt en helt ny linje ” avsedd för extremsporter “. Detta senaste tillkännagivande bör följas eftersom det skulle markera äppelmärkets inträde på en nischmarknad.

På hälsosidan anger Gurman att det inte ska ske många förändringar, förutom att det troligen kommer en funktion som gör det möjligt att ta temperaturen på bäraren av Apple Watch.

Farväl till Apple Watch Series 3?

Jag förväntar mig inte att det kommer några större nya hälsosensorer i år, förutom den potentiella inkluderingen av den mycket omtalade kroppstemperaturfunktionen. Men förvänta dig stora uppdateringar av aktivitetsspårning och snabbare marker över hela linjen. “, varnade han.

Dessutom tillkännager Mark Gurman att Apple Watch Series 3 går i pension. Till försäljning sedan 2017 presenteras denna modell för närvarande som ett prisvärt alternativ till nyare serier.

På designsidan finns lite information tillgänglig, men vi kan anta att Apple Watch Series 8 kommer att likna den tidigare modellen starkt. Som rapporterats MacRumors Men innan Apple Watch Series 7 släpptes fanns det flera rykten om att Apple arbetade på en fräsch design med platta kanter som liknar iPhone 13 och iPad Pro. Det återstår att se om Series 8 kommer att vara den Apple-anslutna klockan för att dra nytta av denna uppdatering.

Om samma ämne:
Apple Watch: märket kan ersätta kronan med optiska sensorer

Källor: 9to5Mac, MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button