Apple Watch 7: en ny läcka tyder på ankomsten av en 45 mm modell

Apple Watch Series 7 © Jon Prosser

För sin nästa generation av anslutna klockorskulle Apple ha beslutat att ändra storleken på minst en av modellerna.

Uppenbarligen osäkra på storleken på sina klockor kommer Cupertino-företaget därför kanske lansera den femte olika storleken på Apple Watch, eller till och med en sjätte.

Läs också:
Apple: vad kan vi förvänta oss av september keynote?

Du måste dock vara försiktig

Informationen avslöjades av @DuanRui1205 på Twitter, en läckare med ett ganska blandat rekord på sina läckor hittills. Med detta menar vi att allt han kunde avslöja inte nödvändigtvis var verifierat i efterhand.

Men den här gången, även om pincetten är i sin ordning, skulle informationen överensstämma med den nya påstådda designen av den framtida Apple Watch Series 7, som skulle ha en plattare skärm och andra kanter än vad vi var vana vid. Och vem säger att förändring av design också kan betyda liten skillnad i storlek med de gamla modellerna. Det skulle därför vara ganska troligt att Apple Watch Series 7-klockan kommer att erbjudas i 45 mm och följaktligen i 41 mm istället för de nuvarande 44 och 40 mm-modellerna.

Den nya Apple Watch-modellen bör presenteras i september, tillsammans med de olika modellerna av iPhone 13 och, varför inte, nästa AirPods, eller till och med två nya iPads.

Källa: 9to5mac

Relaterade Artiklar

Back to top button