Apple vill införa omvänd laddning mellan två iPhones

Vi går tillbaka till att prata om omvänd laddning på iPhone. Under de senaste dagarna har Apple registrerat ett nytt patent. Omvänd laddning har funnits på Samsung-enheter i några generationer.

Den senare talar om möjlighet att ladda iPhone, och inte bara, genom att använda andra iPhones. Låt oss ta reda på vad Cupertino-jätten skulle ha i åtanke.

Apple vill införa omvänd laddning

där omvänd laddning är inget nytt i smarttelefonernas värld. Det finns märken som har introducerat det i flera år. På tal om Apple, det har ryktats om tillägget av den berömda iPhone 11 sedan företaget aldrig gjorde det. Med tanke på det nya patentet ögonblicket för förändring kan vara mycket nära. Specifikt talar patentet som presenteras av Apple om möjligheten för iPhone att ladda andra enheter tack vare dess trådlösa laddningssystem.

När produkterna de har ont om energi, placera dem bara på baksidan av den laddade iPhone för att ge den en snabb laddning. En sådan funktion kan vara mycket användbar i flera fall. Varför har inte Apple bestämt sig för att implementera det tidigare? Förmodligen för att han vill att batterierna inte ska påverkas.

Vi påminner om att det som just har sagts är resultatet av ett patent registrerat av bolaget. Patenten, även om de är registrerade, ser inte nödvändigtvis ljuset på de enheter som kommer ut på marknaden. Apple skulle kunna avfärda idén när som helst. Vi får bara vänta och se vad det blir av funktionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button