Apple välkomnar migrering från Android till iPhone

iPhone 13 Pro - iPhone 13 Pro Max test © © Pierre Crochart för Clubic

Enligt Apple använder fler och fler “switchers” iOS.

Android-användare som lämnade Google-plattformen bidrog till ytterligare ett rekordkvartal för Apple.

Fler och fler “switchers” hos Apple

För två veckor sedan tillkännagav Apple sina ambitioner för den framtida iPhone 14. Den amerikanska jätten skulle redan ha varnat sina leverantörer att de borde förvänta sig en högre ordervolym än för produktionen av iPhone 13. Förutom att posta kvartalsvisa intäkter upp med 2 %, Apple välkomnar migrationer från Android till sitt ekosystem.

Således, enligt den amerikanska jätten, skulle gruppens utmärkta ekonomiska hälsa och försäljningen av iPhone delvis vara till förtjänst för alla dem som tog beslutet att överge Android för iOS. Tim Cook sa: När det gäller “switchers” satte vi rekord för junikvartalet, både för intäkter och för antalet iPhone-användare “.

Högsta nöjdhet för iPhone-användare

Apples finanschef, Luca Maestri, är å sin sida ansvarig för att specificera att antalet iPhones har nått en ny rekord någonsin i alla geografiska områden, tack vare en stark nivå av kommersiell prestanda och oöverträffad kundlojalitet.

Det senare indikerar att den senaste forskningen utförd av det specialiserade företaget 451 Research i USA visar att kundnöjdheten med iPhone är 98 %. ” Vi attraherade också ett rekordantal växlare för junikvartalet, med stark tvåsiffrig tillväxt jämfört med föregående år “, han lägger till.

Till detta kommer utmärkta resultat från Apple i vissa regioner som tidigare var ogynnsamma för iPhone, som Indonesien, Vietnam och Indien. Det återstår att se om Apple kommer att lyckas optimera denna kommersiella dynamik ytterligare under de kommande månaderna, med en viss iPhone 14 som ledare.

Källa: ZDNet.com

Relaterade Artiklar

Back to top button