Apple: vad vet vi om den nya Mac-skärmen som väntas på tisdag?

Apple Pro Display XDR © © Apple

Tillverkaren skulle kunna presentera en ny, mer prisvärd extern skärm för allmänheten.

Apple lämnade externa skärmar åt sidan i flera år för sina olika Mac-datorer fram till lanseringen 2019 av Pro Display XDR.

Efter flera år av knapphet skulle Apple erbjuda en ny extern skärm för allmänheten

Pro Display XDR, en 6K-skärm för proffs, erbjuder mycket bra bildkvalitet, 20 miljoner pixlar på skärmen och en ljusstyrka på 1000 nits. Men den har också en brist och inte minst: dess pris.

Skärmen erbjuds faktiskt till ett pris av 5499 € i sin grundversion och inte mindre än 6499 € om man väljer versionen med nano-texturerat glas, mindre känslig för reflektioner och mer lämpad för fotoretuschering eller redigering.video.

Apple skulle ändå ha ambitionen att vända sig till allmänheten igen med en ny, billigare extern skärm, även om priset skulle förbli mycket högt jämfört med konkurrenterna.

En modell designad för att följa med en framtida Mac mini?

Det är återigen Mark Gurman, journalisten för Bloomberg alltid välinformerad om Apples projekt, vilket förklarar i sitt veckobrev att Apple skulle ha lagt sista handen på sin nya externa skärm för flera månader sedan och bara skulle vänta på rätt tillfälle att presentera produkten.

Ming Chi-Kuo, en annan välkänd analytiker, nämnde i en tweet en 27-tumsskärm som inte skulle innehålla en mini-LED-panel utan en enkel klassisk LED-panel.

Om vi ​​tror på de olika ryktena kan Apple tillkännage denna tisdag den 8 mars, förutom en mycket trolig ny iPhone SE och en möjlig iPad Air utrustad med 5G, en revidering av Mac mini. Datorn som säljs utan kringutrustning skulle vara den perfekta kandidaten för att presentera denna nya skärm som ett perfekt komplement.

Vi ger dig en tid den Clubic denna tisdag den 8 mars 2022 från kl.

Källa: Wccftech

Relaterade Artiklar

Back to top button