Apple uppdaterar hela sin kontorssvit för Mac, iOS och iPadOS

Apples logotyp © © Unsplash / Laurenz Heymann

För några dagar sedan uppdaterade Apple hela sin svit jag jobbarinklusive programvara Sidor, Tal och Grundton.

12.1-uppdateringen av Apples iWork-svit var en möjlighet för Apples varumärke att integrera nya funktioner för Pages, Numbers och Keynote. Och goda nyheter, detta gäller både MacBook-användare och iPhone- och iPad-användare. Upptäck alla nya funktioner som väntar dig.

Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering

Keynote-applikationen, som låter dig skapa och animera presentationer, drog fördel av denna uppdatering för att välkomna nya dynamiska bakgrunder som rör sig när du flyttar från en bild till en annan. Den får också nya animerade teman med dynamiska bakgrunder samt möjligheten att hoppa över eller inte alla bilder i en komprimerad grupp. Å andra sidan ser Numbers-applikationen bara dess prestanda förbättrad när du infogar rader och kolumner i stora tabeller.

Slutligen har applikationen Pages, som erbjuder möjligheten att skapa textdokument, fått några nya funktioner. Nu kan du använda adresssammanfogning för att snabbt skapa personliga brev, kort och kuvert för flera mottagare, plus fler mallar för evenemangsinbjudningar och studentcertifikat. Slutligen kan nu Pages-dokument exporteras som TXT-filer.

Som en påminnelse är Pages, Numbers och Keynote tillgängliga gratis på App Store, oavsett om du använder iOS, iPadOS eller macOS.

Om samma ämne:
Apple Watch SE 2 kan ha några trevliga överraskningar i beredskap för oss

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button