Apple: slutet av hacket skulle vara för iPhone 14 Pro och Pro Max (och bara dem)

Apple iPhone

Enligt olika rykten kunde Apple (äntligen!) överge ” hack år 2022.

Dock skulle bara vissa iPhone-modeller erbjudas utan det nu berömda hacket.

iPhone 14: slutet på hacket?

Det har gått några veckor nu som Apple har erbjudit sin nya iPhone 13 i butik, och vi kan föreställa oss många människor som kommer att packa upp en äppel-smartphone vid foten av trädet den 25 december. Det perfekta tillfället att prata om… iPhone 14!

I själva verket, enligt olika rykten (förmedlade i synnerhet av Den elektriska), kommer den framtida generationen av iPhone uppenbarligen att få en ansiktslyftning på den tekniska sidan, med allt mer kraft och funktioner, men detta nya sortiment kommer också att markera slutet på ” hack »denna speciella skåra ympad på toppen av iPhone-skärmen i några år nu.

iPhone 14 Render

Faktum är att om vissa tror att framtida Apple-smarttelefoner kommer att ha möjligheten att ha ett nytt titanchassi för mer robusthet, verkar det som att Apple också har bestämt sig för att vända sig till “punch”-typen. Den nuvarande stora skåran skulle alltså ge vika för en liten ” slå hål ”, placerad på den övre delen av skärmen i mittläget.

Endast vissa modeller skulle påverkas

Goda nyheter därför för alla dem som har svårt att vänja sig vid iPhones ganska imponerande skåra, trots en liten minskning på de senaste modellerna. Men, och fortfarande enligt rykten, skulle denna “nyhet” bara gälla vissa modeller av iPhone 14, nämligen Pro- och Pro Max-versionerna.

Ett partiellt övergivande av hacket därför, eftersom det senare fortfarande skulle kunna vara en del av nybörjarsmartphones som förkroppsligas av iPhone 14 och iPhone 14 Max. Båda skulle dock ha samma panel (6.1 “och 6.7”) som Pro-modellerna, men skulle behålla det nuvarande breda snittet, för att inte tala om en mindre tillhandahållen fotosektion.

Uppenbarligen är allt detta fortfarande på ryktestadiet, med den nya iPhone 14s som inte förväntas före slutet av 2022.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button