Apple släpper tvOS 15.5.1 som fixar många Apple TV- och HomePod-buggar

Apple HomePod Original

Apple har precis rullat ut en ny uppdatering för Apple TV och HomePod. Upptäck ändringarna av tvOS 15.5.1 nu.

Förvänta dig ingen större omvälvning i programmet för denna uppdatering. Detta är en möjlighet för Apple-varumärket att inkludera några korrigeringar för sina enheter efter lanseringen av den tidigare uppdateringen.

Vad är nytt på tvOS-sidan?

Om Apple släppte tvOS 15.5-uppdateringen förra veckan, hade den senare dock fört med sig sin del av små problem. Men var säker, Cupertino-företaget har inte varit inaktivt eftersom det redan just har lanserat implementeringen av tvOS 15.5.1.

Efter lanseringen av tvOS 15.5 har Apple TV- och HomePod-användare enligt uppgift stött på olika problem, inklusive ljudproblem. Detta berodde på att musiken tillfälligt kunde sluta spela medan den spelades. För besväret, nu har distributionen av tvOS 15.5.1-programuppdateringen löst detta irriterande problem. Observera att den här patchen också är en möjlighet för Apple att fixa diverse andra relativt små buggar som rör Apple TV och HomePod.

Oavsett om du har en HomePod Mini, HomePod, Apple TV HD eller Apple TV 4K, rullas tvOS 15.5.1 ut. Uppenbarligen är det därför mycket möjligt att uppdateringen ännu inte har nått din enhet. Var säker, det borde nu bara vara en tidsfråga.

Om samma ämne:
Apple kommer att tvinga utvecklare att inkludera denna viktiga funktion för att hantera ditt konto

Källa: 9to5Mac

Relaterade Artiklar

Back to top button