Apple släpper beta 2 av iOS 16: här är de nya funktionerna som kommer att landa på din iPhone

iOS 16 © © Apple

Om du är i besittning av en iPhoneoch den här är uppenbarligen kompatibel, då kanske du är sugen på att lägga vantarna på iOS 16. Men i väntan på implementeringen i början av läsåret har Apples operativsystem precis välkomnat några nya funktioner.

Medan lanseringsdatumet för den offentliga betaversionen av iOS 16 nu är känt, kommer utvecklare att kunna göra nya upptäckter. Apple-varumärket har precis implementerat beta 2 av iOS 16.

Beta 2 av iOS 16 lanseras, här är nyheterna

Detta är utan tvekan en av de mest efterlängtade nya funktionerna i iOS 16: möjligheten att anpassa din iPhones låsskärm som du vill. Den här, som låter dig lägga till widgets eller till och med ändra teckensnittet, har precis välkomnat två nya filter för låsskärmen (Duotone och Färgtvätt). Användargränssnittet har också gjorts om för att göra det ännu enklare att använda.

Mail-applikationen erbjuder för sin del nu användare möjligheten att välja om ett e-postmeddelande skickat av en blockerad avsändare ska hamna i inkorgen eller om det ska skickas till papperskorgen (detta är alternativet aktiverat som standard). Dessutom kommer du äntligen att kunna säkerhetskopiera din iPhone via 4G, 5G eller Wi-Fi. Fram till nu var detta endast möjligt i 5G och Wi-Fi. Slutligen kommer koncentrationsläget att erbjuda fler alternativ och kommer att bli mer anpassningsbart .

Dessa första ändringar rapporterades till oss av teamen i XDA-utvecklare. Och uppenbarligen har Beta 2 precis rullats ut, så det är ett säkert kort att fler fynd kommer att delas under de närmaste timmarna.

Om samma ämne:
iOS 16 kan bevisa för webbplatser att du inte är en robot

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button