Apple presenterar Apple Watch Series 7: här är allt du behöver komma ihåg

Keynotes 2021

Tillverkaren presenterade sin nya ansluten klocka och som väntat introducerar Apple Watch Series 7 en ny, lite mer rundad design och en större skärm med tunnare kanter.

Apple drog fördel av sin back-to-school keynote för att presentera den nya generationen av sin uppkopplade klocka.

Läs också:
Apple lanserar iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max och iPhone 13 mini: här är vad du ska komma ihåg

En lite större skärm i ett mer motståndskraftigt fodral

I år gynnas därför Apple Watch Series 7 av en liten ansiktslyftning vad gäller skärmen.

Apple Watch Series 7 drar nytta av ett lite större format med lite mer rundade kanter, men du kan ändå behålla alla dina nuvarande armband om du bestämmer dig för att välja den här nya versionen, de förblir kompatibla med Apple Watch Series 7.

För att utöka skärmstorleken och erbjuda en 20 % större skärm utan att påverka tocantens dimensioner har Apple minskat de svarta kanterna runt plattan till bara 1,7 mm. Nya urtavlor drar också nytta av denna förstoring, till exempel den helt nya modulära urtavlan som visar ännu mer information och komplikationer på skärmen.

Apple utnyttjar också denna större skärm för att erbjuda ett komplett tangentbord för att skriva meddelanden istället för att gå igenom Siri. Skärmen annonseras också som 70 % ljusstark i standby-läge.

Apple Watch Series 7 © Apple

Vem säger att ny version säger nya färger och Apple är inget undantag från regeln med, i år, fem nyanser “Midnight”, “(PRODUCT)RED”, “Starlight”, “Blue” och “Green”.

Apple Watch Series 7 annonseras som mer dammtålig och dess glas är tänkt att vara mer robust vid stötar eller fall.

Läs också:
Apple lanserar AirPods 3: här är allt du behöver veta om dessa nya trådlösa hörlurar

Ett hopp i prestation men inga tillägg på hälsosidan

På anslutningssidan erbjuds Apple Watch Series 7 fortfarande i två versioner, Wi-Fi och 4G, med förbättrad prestanda om vi ska tro Apple.

Keynotes 2021

Apple Watch Series 7 ignorerar dock ytterligare hälsosensorer. Den kan givetvis fortfarande analysera hjärtfrekvensen, blodsyresättningshastigheten och fortsätter att erbjuda en falldetekteringsfunktion samt ett EKG men drar inte nytta av någon förbättring i ämnet. Vi kommer att behöva vänta ett eller två år till för att se ny utveckling i detta ämne.

watchOS 8 ingår också och kommer att vara förinstallerat på Apple Watchs Series 7. Denna nya version kommer att underteckna ankomsten av en ny “Mindfulness”-applikation, som ersätter “Breathe” och gör att du kan fokusera på din mentala hälsa genom att acceptera till perioder av meditation. Vi kan också snabbt nämna nya alternativ i applikationen Meddelanden och möjligheten att dela bilder snabbare med nära och kära från den dedikerade applikationen.

Slutligen förblir autonomin, som förblir den dåliga relationen för den anslutna klockan signerade Apple, densamma i år med löfte om 18 timmars användning på en enda laddning. Apple Watch Series 7 är, liksom den tidigare versionen, kompatibel med snabbladdning och Apple erbjuder i år en USB-C-laddningskabel som låter dig gå från 0 % till 80 % på 45 minuter.

Läs också:
iPad mini: Apple presenterar sin nya surfplatta i detalj

Apple Watch Series 7: tillgänglig om några veckor

Apple Watch kommer att finnas tillgänglig senare i höst, troligen på grund av några tillverkningsproblem som vi hörde talas om för några dagar sedan.

Du kan välja en Apple Watch Series 7 i rostfritt stål men också för Nike Edition och dess exklusiva remmar eller till och med välja Hermes-versionerna och deras läderremmar.

Källa: Apple

Relaterade Artiklar

Back to top button