Apple Pencil 3 är vid horisonten och kommer att presenteras denna månad tillsammans med AirPods 3

AirPods 3

Den 20 april kommer Apple-varumärket att hålla en ny konferens i videoformat. Där kommer flera tillkännagivanden att göras och en stor del av de produkter som vi kommer att se där finns redan på Internet.

Denna berömda presskonferens, med sloganen ” fjäderbelastad “, bör främst uppehålla sig vid en ny iPad Pro. Detta kan mycket väl ha en mini-LED-panel (en 11-tumsversion och en annan på 12,9 tum) och ökad prestanda via SoC A14X. Men enligt en insider på det kinesiska sociala nätverket Weibo kommer andra produkter att dyka upp under detta evenemang.

Läs också:
AirPods 3 visar sig på första bilden (och de ser mycket ut som AirPods Pro)

En penna och hörlurar

Enligt denna person är en tredje generationens Apple Pencil på gång. Bilden nedan visar en design som är ganska lik den för den tidigare modellen som släpptes 2018. Gruvan verkar dock något större. För närvarande vet vi inte om ny teknik kommer att erbjudas med detta tillbehör.

Slutligen tillägger denna insider att Apple skulle kunna lyfta slöjan för AirPods 3. Men enligt de senaste rapporterna bör hörlurarna inte börja säljas före det tredje kvartalet 2021. Naturligtvis inbjuder vi dig att ta det du just har läst med pincett i väntan på konferensen den 20 april.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button