Apple: ny iPhone 14 och en SE 5G-version i det nya evenemanget som äger rum …

Från utbudet av iPhone 13s till de nya MacBook Pros, Apple visade en stor samling produkter förra året. Men i början av 2022 fortsätter ryktena om vad teknikjätten har att föröka sig. Även om vi inte har något exakt datum ännu för Apples nästa evenemang, säger rykten att vi kan se en i mars eller april.

När det gäller enheter som kan komma i år har ett nyhetsbrev från Bloombergs Mark Gurman, rapporterat av 9to5Mac, tidigare analyserat allt vi kommer att se från Apple 2022, inklusive en ny iPad Pro, en renoverad iMac och en iPhone SE 5G. Här är en komplett lista över Gurmans förutsägelser för 2022:

  • IPhone 14 linje
  • iPhone SE 5G
  • Uppdaterad iPad Pro, iPad Air och iPad på nybörjarnivå
  • Ny avancerad iMac med Apple-kisel
  • Nya AirPods Pro hörlurar
  • Uppdaterad MacBook Air med ny design och M2-chip
  • Ny modell Mac Mini, nybörjar MacBook Pro och Mac Pro med Apple silikon
  • Apples blandade förstärkta och virtuella verklighetsheadset
  • Tre nya Apple Watch-modeller med en uppdaterad Apple Watch SE, en standard Apple Watch och en mer hållbar version för extremsportatleter

När kommer evenemanget att äga rum

Apples senaste evenemang hölls i oktober, då företaget presenterade AirPods 3 och nya MacBook Pro-bärbara datorer med silikonchip M1 Pro och M1 Max, tillsammans med andra HomePod Minis, en prisplan för Apple Music och MacOS Monterey-släppet.

Före Apples lanseringsevent i oktober var företaget värd för ytterligare tre evenemang 2021. Det första evenemanget var i april, då vi såg nya iPad-uppdateringar, färgglada iMac, AirTags-spårare och en lila iPhone 12.

Sedan, två månader senare, hölls det årliga WWDC Developer Event, när vi först såg iOS 15, MacOS Monterey, WatchOS 8 och iPadOS 15. Sedan höll vi ett tredje Apple-event i september när företaget presenterade sin nya linje av iPhone 13 med Apple Watch 7, iPad Mini 6 och uppdaterad iPad på nybörjarnivå.

Det är troligt att vi inte kommer att se Apple stå värd för ett annat evenemang förrän våren 2022. Enligt Gurmans senaste PowerOn-nyhetsbrev, även rapporterat av 9to5Mac, kommer Apple troligen att stå värd för sitt första evenemang i år i mars eller april.

Apple är vanligtvis värd för tre till fyra evenemang per år, vanligtvis inklusive ett vårevenemang, en utvecklarkonferens sommar och ett eller två andra evenemang på hösten. Höstevenemang hålls ofta i september och oktober och tenderar att innehålla nya iPhones och Apple Watch-uppdateringar, medan oktoberevenemanget vanligtvis innehåller nya Mac- och iPad-datorer.

Eftersom pandemin fortsätter att påverka många, måste vi vänta och se om Apple återvänder för ett personligt evenemang i år eller fortsätter att vara virtuellt.

Relaterade Artiklar

Back to top button