Apple Music: logotypen “Lossless” visas, ett viktigt tillkännagivande kommer snart

Bland de olika rykten som läckt ut på webben angående lanseringen av en ny lHiF-nivåi av Apple Music, en ny grafik som finns på plattformen Apple Music på webben har verkligen bekräftat en hypotes. Apple planerar att tillkännage en ny funktion för ljudströmning förlustfri (förlustfri HiFi) för Apple Music-prenumeranter.

En ny “Lossless”-logotyp upptäcktes av designern Stijn de Vries och hittades på Apple Music-plattformen på webben. Det finns också en andra logotyp som säger “Hi-Res Lossless“. Dessa bilder representerar sannolikt en form av märke vid sidan av spår som är kompatibla med förlustfri ljudströmning.

Apple kommer att tillkännage det nya HiFi-alternativet mycket snart

Flera referenser till Lossless och till och med ljud Dolby Atmos har redan hittats inom Apple Music. Referenser indikerar att spår i Apple Music snart kommer att finnas tillgängliga i två förlustfria format med högre kvalitet. Även appen för Android har analyserats och vissa strängar i koden tyder på att streaming kommer att förbruka upp till 36 MB data för ett enda spår.

Det finns dock inget omnämnande i denna kod av Dolby Atmos heller Dolby Audio. Omnämnandet i webbappen kan å andra sidan innebära att vissa låtar kommer att märkas på detta sätt och kan stödja funktionen Spatial Audio Apple hittas i AirPods Pro Och AirPods Max.

Förra veckan hade ett rykte indikerat att företaget skulle meddela detta nytt alternativ Tisdagen den 18 maj tillsammans med lanseringen av tredje generationens AirPods. Apple har börjat hävda att ett stort tillkännagivande kommer att “förändra musik för alltid” och det ser ut som att detta tillkännagivande kommer att bekräfta vad som har spekulerats hittills.

Relaterade Artiklar

Back to top button