Apple Music: Den kostnadsfria provperioden har förkortats

De period från gratis provperiod från Apple Music har förlängts till en månad. Du har nu mindre tid att bestämma dig för om Apple Music är rätt musikstreamingtjänst för dig – konsumenter som registrerar sig för en gratis provperiod de kommer att ha bara en månad att lyssna utan att betala, jämfört med tre månader tidigare.

Apple har inte officiellt avslöjat förändringen, men det noterades av den japanska bloggen Mac Otakara. Det är den första modifiering till varaktigheten av den kostnadsfria testperioden sedan Apple Music debuterade i juni 2015 för att konkurrera med Spotify.

Apple Music: Nu kan du bara använda en gratis månad för att prova plattformen

Priset på tjänsten förblir konstant, med bl.a kunder som betalar 9,99 EUR per månad för hela Apple Music-upplevelsen e 4,99 EUR för den nyligen släppta Apple Music Voice-planen, som styr allt via Siri.

Som tidigare kan du inte registrera dig för mer än en gratis provperiod med samma Apple-ID – du får bara en chans att ta reda på vad Apple Music har att erbjuda innan du måste börja betala för det eller glömma det. Om du är en ny medlem, för närvarande kan du få Apple Music gratis i sex månader genom att köpa specifika ljudenheter Apple: AirPods, Beats-hörlurar och HomePod Mini ingår för närvarande i affären.

där flytta verkar gälla alla länder där Apple Music erbjuds, vilket är fler än 150 vid tidpunkten för utarbetande. Andra musikstreamingtjänster har också en testperiod på en månad, men vissa tillhandahåller en gratis nivå, och det kan vara intressant för Apple att introducera en liknande plan för sin plattform.

Relaterade Artiklar

Back to top button