Apple menar allvar med 5G-modemet

Apple, ett av de viktiga namnen inom smartphoneindustrin, funderar på allvar på 5G-modem. Det Cupertino-baserade företaget tar viktiga steg mot att producera sitt eget 5G-modem. Här är detaljerna.

Apple är ganska seriös när det gäller 5G-modemet. Apple, ett av de viktiga namnen på smartphonemarknaden, hade en mycket smärtsam övergång till 5G. Vid den tiden Apples mellan Qualcomm Det var inte särskilt bra med. Dessutom hade två jättar stämts och Från Qualcomm Apple krävde betydande ersättning.

Apple 5G-modem

I detta sammanhang, Apple 5G Han vände sin uppmärksamhet mot Intel. Men när han inte hittade det han sökte här, blev handen dömd. till Qualcomm Han fick betala den ersättning han ville ha.

Denna besvärliga process Apples Det var ett viktigt tecken för honom att snarast producera 5G-modemet. Tim Cook och hans team slösade inte bort tid på att börja arbeta med att producera sina egna modem.

Apple 5G-modem

Apple menar allvar med 5G-modemet

Det var sedan tidigare känt att Apple har arbetat med ett eget modem ett tag. En av källorna nära Apple Ming Chi Kuo äntligen meddelat när detta modem kommer.

Enligt Kuo, Apples egen produktion 5G Modemet kommer att finnas tillgängligt under första halvåret 2024. Detta är vad som kommer 2024. iPhone Det betyder att de kommer att använda modemen som produceras av Apple i sina modem.

Apple 5G-modem

Apple har redan ett eget chip sig producerar. CPU- och GPU-patenten i chippet tillhör med andra ord Apple. När den börjar producera själva modemet kommer dess utländska beroende att minimeras. Självklart har vi 2 årlig det finns en process. Låt oss se om Apple faktiskt kan utveckla ett perfekt 5G-modem. Det får tiden visa.

Apple Glass pris läckt!

Relaterade Artiklar

Back to top button