Apple Maps: ny version i Italien med massor av exklusiva nyheter

Anländer äntligen i Ittilllia den nya uppdateringen av Apple Maps, som ger mycket Meddelanden Och förbättringar som att sätta in den direkt konkurrens och spelar med de två mest kända och använda apparna inom detta område: Google kartor Och Waze. Ombord på de nya Apple kartor har genomfört en förbättrad kartografi och en ny avancerad 3D-funktionalitet som tillåter användare att markera punkter i intressera. Också med släppet av iOS 15, väntas om några dagar, den Apple-användare kommer att kunna dra nytta av en navigering ännu mer detaljerad och mer exakt än tidigare. På så sätt kommer Apple kanske att kunna ta bort användare från konkurrens att få fler och fler användare att använda sina egna intern app.

Nyheterna punkt för punkt

Vi pratade om kartografi Mer detaljerad av den nya app, det tack vare fullständig kartläggning av vårt land färdigt i augusti, kommer att tillåta användare att njuta av otroliga detaljer och en rekonstruktion av huvudpunkter från intressera, monument och stadsdelar med palats, gator och vattendrag markerade i ljusblått. Det nya alternativet är också komplett och funktionellt Se sig om, motsvarigheten till Gata Se, som gör att du kan ha en verklig vision av vårt lands huvudområden och vägar.

Det finns också många nyheter på framsidan av navigering, vilket är i nivå med Google Maps, tack vare implementeringen av begränsa från fart i realtid, rapportering av Fartkameror, rapportering av områden till begränsad trafik och tydligare indikering av områdena för vändpunkt och av korsningar svårt att följa när du kör.

Det finns också en förbättring inom området ang kollektivtrafik, med mycket mer exakt information om tidtabeller, rutter Och stannar att gå av, med anmälningar genomförda direkt på din telefon och smartklocka.

Relaterade Artiklar

Back to top button