Apple: Magic Keyboard har en fin rabatt på Amazon

Gör plats för ett tillbehör som är mycket populärt bland älskare av det berömda äppelmärket. Tangentbordet som vi ska upptäcka är verkligen för dig.

magiskt tangentbord

Alla (eller nästan) känner till detta kära Magic Keyboard som ger verklig komfort för användaren av en iPad. Tja, det är den här enheten som intresserar oss idag i vårt tipssektion.

Det magiska tangentbordet i ett nötskal

  • Modell designad för 12,9-tums iPad Pro
  • Bakgrundsbelysta korta tangenter
  • Ett lutande och lättfällbart tangentbord

Således är priset på Apples Magic Keyboard nu satt till €352,47 istället för €399.

Hitta Magic Keyboard för 352,47 € på Amazon

Ett lite mer prisvärt premium-tangentbord

Vi ska inte ljuga för varandra, Apple har för vana att erbjuda enheter men även tillbehör till extremt höga priser. Och denna kampanj på -12 % på Magic Keyboard förändrar bara situationen något. Men om du bara väntade på en liten rabatt för att få den, så kan detta vara rätt tidpunkt.

Det är Amazon som tar hand om allt samtidigt som det säkerställer gratis hemleverans och upphämtningsställe för alla sina kunder. Betalning i fyra omgångar utan kostnad (dvs. 88,12 € per delbetalning) är tillgänglig för att avlasta din månadsbudget. Slutligen gäller grundgarantin i två år.

Magic Keyboard: det perfekta tillbehöret till din iPad

Denna kopia av det berömda Magic Keyboard är avsedd för iPad Pro med ett 12,9-tumsformat. Den låter dig njuta av imperialistisk komfort tack vare ett slag på bara 1 mm. Tangenterna är också bakgrundsbelysta så att du kan fortsätta arbeta i mörker. En saxmekanism ingår också för en allt mer exakt och behaglig slagkänsla. Men detta är inte den enda fördelen med detta tangentbord designat av Apple.

Magic Keyboard har också en USB-C-port för att ladda din surfplatta mycket enkelt. Således kommer portarna på din enhet att förbli fria för att rymma ytterligare tillbehör. Slutligen kan denna kopia lutas med en enkel gest och till och med fällas upp för ännu enklare transport.

Apple MagicKeyboard

Hitta Magic Keyboard för 352,47 € på Amazon

Tangentbord för att bättre följa dig

Om du spenderar mycket tid dagligen framför din dator, är vissa inköp absolut nödvändiga för att förbättra ergonomin i din installation. Vi låter dig upptäcka de bästa tangentborden i vårt kompletta urval för detta ändamål.

Relaterade Artiklar

Back to top button