Apple lägger in en praktisk genväg till macOS

macOS Monterey © Apple

Ibland krävs det inte mycket för att rubba våra vanor under våra utforskningar i hjärtat av våra enheter. Idag är det en mycket praktisk funktion som just har upptäckts inom macOS, den berömda operativ system från märket till äpplet.

macOS-användare, här är en genväg som definitivt borde göra ditt liv enklare!

En genväg visas i macOS

Det är Zach Waugh på Twitter, vidarebefordrad här av macworld, som gjorde denna otroliga upptäckt. Nu, när du vill spara en fil i din Macbook, kommer du nu att kunna göra en snabb sökning utan att behöva bläddra igenom listan med platser i sidofältet. Denna operation, som ibland kan vara tråkig, ger nu plats för ett mycket enklare och mer praktiskt sätt att hitta rätt.

För att göra detta, när dialogrutan är öppen, skriv “/”-tangenten på ditt tangentbord. När det är klart kommer ett fönster som visar “Gå till mapp” att visas och du kommer att kunna navigera genom de olika platserna på din Mac på nolltid. Observera också att dialogrutan kommer ihåg dina tidigare sökningar för att spara tid i framtiden.

Även om det är svårt att verkligen säga när den här funktionen först dök upp i macOS, är den ändå väldigt praktisk på en daglig basis. Hoppas att det kan vara användbart för dig!

Om samma ämne:
Uppdatera snabbt din iPhone, iPad eller Mac för att åtgärda detta oroande fel

Källa: macworld

Relaterade Artiklar

Back to top button