Apple kommer att fixa det irriterande Bluetooth-problemet med sina Mac M1s

mac mini M1

Apple arbetar för närvarande på en fix för sina nya M1 Mac-datorer.

En patch som syftar till att fixa ett irriterande problem relaterat till Bluetooth…

Läs också:
iPhone 12 mini skulle sälja ganska dåligt, enligt en första analys av marknaden

Bluetooth på Mac Mini M1 snart reparerad?

Hur kraftfull den än är, Apples senaste Mac Mini M1 lider av ett allvarligt problem relaterat till dess Bluetooth-anslutning. Faktum är att många användare rapporterar anslutningsproblem med trådlösa tangentbord och möss, med en Mac som är särskilt nyckfull (och instabil) i detta ämne.

Vissa användare rapporterar särskilt vilda frånkopplingar från sin kringutrustning, medan andra visar allvarliga fel och andra latenser, särskilt på nivån för trådlösa tangentbord.

Än idag har Apple inte erbjudit några korrigeringar, så användarna får själva arbeta på en reservlösning. Men enligt Ian Bogost (som löste problemet med hjälp av Logitech-dongeln) kommer Apple snart att släppa en mjukvaruuppdatering som (förhoppningsvis) borde utrota problemet en gång för alla.

En uppdatering som kommer att välkomnas med verkligt nöje av alla användare som fortfarande kämpar idag för att associera ett tangentbord, en mus eller till och med en ljudenhet med sin Mac Mini.

Det återstår nu att vänta klokt till nästa 11.2-uppdatering av macOS Big Sur, som också borde lösa andra problem och optimera Apples mjukvara ytterligare.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button