Apple kommer att fatta sitt slutgiltiga beslut för produktionslinjen

Det sägs att Apple har börjat ladda ner sina planer, som har varit i tankarna ett tag men inte kunnat genomföras på grund av pandemin, från hyllan igen.

Apple kommer att fatta det slutliga beslutet för produktionslinjen. Ett av världens viktigaste teknologivarumärken äpple, har valt Kina som sin produktionsbas under lång tid. Faktum är att denna situation uppmärksammades av den tidigare USA:s president Donald Trump, och till en början äpple Han uppmanade många företag, inklusive Kina, att flytta sina produktionsanläggningar i Kina till USA.

Apple produktionslinje

Naturligtvis, eftersom affärer inte bedrivs med order, direktiv, förfrågningar, utan med pengar, förblev Apple likgiltiga för denna begäran, till och med till Amerika Förutom att flytta, utökade man också sina produktionsanläggningar i Kina. Den amerikanska teknikjätten har dock nyligen blivit alltför beroende av Kina och har gjort det Amerikas förenta stater Med tanke på möjligheten att drabbas av en spänning mellan Kina och Kina var det bråttom att söka efter nya alternativa produktionscentra.

Apple produktionslinje

Apple kommer att fatta sitt slutgiltiga beslut för produktionslinjen

De första platserna i företagets sinne är Indien och Vietnam. äppleEnligt information från källor nära , har samtal om dessa frågor redan börjat med regeringarna i både Indien och Vietnam. väl äppleDet kan ta ganska kort tid innan ‘s etablerar nya anläggningar i dessa länder.

Apple produktionslinje

Dock, även om äppleÄven om syftet med ‘s mål är att flytta en del av sin produktion från Kina, låt oss säga att företaget har investerat i Kina i decennier och ett alternativ att helt stänga dessa anläggningar ligger inte på bordet. Amerikansk teknikjätte Dess syfte kommer att vara att dra nytta av nya produktionscentra för nya områden som det kommer att gå in i från och med nu, eller för branscher som inte är lika stora som smartphones och surfplattor.

Ett kryptovalutaföretag gick in i Fortune 500 för första gången

Relaterade Artiklar

Back to top button