Apple kavlade upp ärmarna för det smarta fodralet

Den nya generationens fodral som den amerikanska teknikjätten Apple arbetar med kan ta användningen av smartphones till en helt ny nivå.

äpple smart fodral kavlade upp ärmarna för honom. Det är sant att Apple är ett av de viktigaste varumärkena i teknikvärlden. Företaget gör sitt bästa för att behålla denna titel hela tiden. Ett nytt patent från den amerikanska teknikjätten, äpples nya förståelse för sektorn under de kommande perioderna; visat sig vara en ny teknisk anordning.

Apple smart fodral

Ny uppenbarligen köpt av Apple ditt patent ämnesfall. I själva verket skulle det vara mer korrekt att kalla dessa fall “smarta fall”. I själva verket, när patentet granskas i detalj, är det underförstått att dessa omslag inte är standardskydd som vi känner till alls.

Om man tittar på dessa patent, äpples mål är att förändra iPhone-upplevelsen tack vare de fodral som användarna föredrar. Följaktligen kommer det att finnas många fallmodeller och enligt användarnas preferenser kommer dessa fall att användas så snart de används. iPhone det kommer att ta på sig funktionerna i slidan.

Apple smart fodral

Apple kavlade upp ärmarna för det smarta fodralet

Det kommer att ge lite mer detaljer om vi t.ex “Spelet” Låt oss säga att det är ett fokuserat fall. Från det ögonblick som iPhone-användaren lägger sin telefon i det här fallet kommer telefonens gränssnitt att bli spelorienterat. Det är förstås inte allt. Fysiska nycklar, en av de saker som kommer att tänka på när det kommer till spel, kommer att vara den viktigaste egenskapen i sådana fall.

Apple smart fodral

Från källor nära Apple information Enligt rapporten förväntas dessa täckningskategorier inte vara begränsade till en eller två modeller. Det kommer att finnas speciellt innehåll som hör till många kategorier, särskilt film, sport, resor, fotografi. uppgav Det är ännu inte känt när dessa fall kommer att finnas tillgängliga för försäljning.

Samsung börjar utveckla speciella processorer för smartphones i Galaxy-serien

Relaterade Artiklar

Back to top button